Ülipopulaarne video: lastearst rahustab beebid mõne sekundiga maha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Doktor Robert Hamilton on olnud lastearst juba 30 aastat. Selle ajaga on tal välja kujunenud oma nipp, kuidas beebid kiiresti maha rahustada. Lahke mees näitab seda võtet ka videos, mis nüüd internetis kulutulena edasi levib. Vaata ja õpi!

California lastearsti hoole all on olnud tuhandeid vastsündinuid. Sagedasti on värskete lastevanemate mureks tita valjuhäälne nutt, mis kuidagi ei lakka. Hamilton on välja töötanud oma võtte, kuidas beebi käte vahel kiiresti maha rahustada.

Videos näitab arst kahe vastsündinu peal ette, kuidas nuttev beebi kätte võtta. Esiteks tuleb tita käed tihkelt risti rinnale kokku voltida nii, et nende peale saaks asetada oma käe, millega saab samal ajal toetada beebi pead. Teine käsi tuleb asetada beebi pepu alla nii, et tema jalad jäävad vabalt rippuma. 

Kõike seda tuleb teha väga õrnalt ja sujuvate liigutustega. Kui beebi käes, tuleks teda hoida 45-kraadise nurga all. Sellises asendis saab titat kergelt kiigutada ja väristada. Nagu ime, jäävad lapsed selles asendis ruttu tasaseks.

Kui beebi seepeale ei rahune, on tal tõenäoliselt midagi viga - võib-olla on ta haige ja tunneb end halvasti või tal on kõht tühi.

Hamiltoni võte rahustab kõige paremini 3-kuuseid beebisid. Pärast seda kasvab tita juba liiga suureks, et teda oleks mugav kahel käel hoida.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles