Neli head nippi, kuidas varjata pohmelli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pohmellile pole leitud ravimit.
Pohmellile pole leitud ravimit. Foto: SCANPIX

Detsember on kätte jõudnud ja seoses sellega toimub ilmselt igal nädalavahetusel vähemalt üks meeleolukas jõulupidu. Mida aga teha siis, kui pead peole järgneval päeval tööle või viisakasse seltskonda minema, kuid su välimus reedab, et selja taha jäi raske õhtu?

Cosmpolitan.com pani kirja neli head meiginippi, kuidas pohmelli varjata.

1. Vähenda paistetust

Lugematu arv tühjaks joodud šampanjaklaase või muud alkohoolset jooki võib su nahast niiskuse välja viia ja jätta mulje, et su nägu on paistes. Õnneks leidub sellele probleemile üsna lihtne lahendus sinu enda köögikappides. Võta eeskuju supermodell Kate Mossilt ja tee nii: lase kraanikauss vett täis, lisa veele jääkuubikuid ja värsket kurki, seejärel pista oma nägu vette. Supermodelli kinnitusel on see hea nipp, mis tõesti ka toimib. Järgmisena võta kaks sooja (mitte kuuma!) teekotti ja aseta need oma silmade alla, lase kaks minutit mõjuda. Roheline tee sisaldab kofeiini, mis vähendab paistetust ja tumedaid silmaaluseid.

2. Jäta puuderkreem seekord meigikotti

Kui su nahk pole parimas seisundis, siis võib olla kange tahtmine sellele jumestuskreemi abil veidi värskemat tooni anda, kuid ära tee seda. Kasuta jumestuskreemi asemel BB-kreemi ja highlighter'it ehk valgustpeegeldavat kreemi, mis niisutavad nahka ning annavad nahale sära. Just seda sa vajadki, kui oled kõvasti pidutsenud ja vähe maganud.

3. Värskenda jumet kreemiga

Kuna nahk võib pidutsemisest väsinud ja kahvatu olla, kasuta näokreemi, mis annab põskedele veidi roosakat jumet (eriti head on kergelt sinaka alatooniga kreemid). Ka huultel võiks roosakat tooni kasutada, et välimus oleks terve ja värske. Tänu kreemi sinakale alatoonile näevad ja su silmad ning hambad valgemad välja. 

4. Mida teha punaste silmadega?

Lihtne, tuleb tekitada illusioon, et silmad polegi nii väsinud ja punased. Mõned eksperdid soovitavad silmameigi värskendamiseks kasutada valget silmapliiatsit, kuid see võib olla liiga järsk. Võta parem vedel highlighter, millega võiks teha paar täppi silmade sisenurka, silmalau keskele ja kulmukaarele. Highlighter peidab tumedad varjud ja sa näed kohe palju värskem välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles