Välismaa pruutide seas levib üllatav pulmakleiditrend

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Pulmakleite pakkuvatelt veebilehtedelt või ajakirjadest ei pruugi seda leida, kuid pruutide seas kogub populaarsust trend, millest moetoimetajad ja pruutkleitide salongid ei taha rääkida. Nimelt tunneb üha enam pruute huvi kamuflaaž- ehk kaitsevärvides pruutkleidi vastu.

Iga kuu guugeldab üle 22 000 inimese «kamuflaažpulmakleiti». Sama paljud inimesed otsivad ka «pitsilist pulmakleiti», mida võiks pidada tunduvalt traditsioonilisemaks valikuks kui kaitsevärvides pulmakleiti, kirjutab Cosmpolitan.com.

18 100 inimest otsib iga kuu internetist «rannapulmakleiti», 12 100 inimest «seksikat pulmakleiti» ja 9900 inimest «palja seljaga pulmakleiti». Kamuflaažpulmakleidid on kahtlemata populaarsust kogumas ja pildiotsing Google'is tõestab, et pruudid suhtuvad sellesse trendi väga loominguliselt. 

Leisha Gust Minnesotas asuvast pruutkleitide salongist Lady Camo Bridal oli tõeliselt üllatunud, kui ta kuulis, kui paljud inimesed tunnevad kaitsevärvides pulmakleidi vastu huvi. Gust hakkas kamuflaažpulmakleite disainima umbes viis aastat tagasi. «Sel ajal oli saade «Duck Dynasty» nii populaarne, et ma mõtlesin proovida,» selgitas ta. «Need naised, kes armastavad jahil käia ja on kaitsevärvidega harjunud, ei tahagi ilmselt kanda klassikalist pulmakleiti. Ta tahab kaitsevärvides kleiti ja seda, et ta külalised kannaksid sama tooni.»

Gusti sõnul on paljude pruutkleite pakkuvate salongide arvates need kleidid inetud, aga kui naised saavad teada, et tema teeb kaitsevärvides kleite, pöördutakse kohe tema poole. «Varem tegin traditsioonilisi pulmakleite, aga nüüd teen ainult kaitsevärvides kleite. Mulle meeldivad need kleidid, need on ainulaadsed,» sõnas ta. Gust ütles, et tal pole olnud veel ühtki rahulolematut klienti. 

Pulmakorraldajate sõnul on pulmad muutumas vabamaks, mis tähendab seda, et inimesed tahavad rohkem oma tõelist iseloomu näidata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles