Millised tähtkujud moodustavad n-ö võimupaarid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trudie Styler ja Sting.
Trudie Styler ja Sting. Foto: Patrick McMullan Co./PMC/Sipa USA

Me kõik teame neid paare. Nad lihtsalt hakkavad silma. Nad on nii kaua koos olnud, et sa ei mäletagi enam aega, mil nad polnud koos. Nende iseloomud on väga sarnased ja tundub, et koos suudavad nad kõik raskused ületada. Nad moodustavad lausa kadestamisväärse liidu.

Mis on nende saladus? Mõned inimesed väidavad, et vastust tasuks otsida tähtkujudest – mõned tähtkujud sobivad omavahel paremini ja moodustavad n-ö võimupaarid. Milline tähtkuju sobib sinuga kõige paremini kokku? YourTango jagab vastuseid.

Sõnn ja Vähk

Sõnn ja Vähk on mõlemad väga lojaalsed, hoolivad ja helded. Nad moodustavad sellise paari, kes on teineteisesse niivõrd sügavalt armunud, et kõik teised tähtkujud muutuvad armukadedaks.

Kaksikud ja Jäär

Kaksikud ja Jäär on väga iseseisvad, kuid samas ka entusiastlikud. Kaksikud julgustavad Jäära olema seiklushimulisemad, seega koos pole neil ühtki igavat hetke. Kahekesi koos proovivad nad uljamalt uusi asju, sest kahekesi on ikka turvalisem seda teha.

Lõvi ja Lõvi

Ilmselt ei tule see mingi üllatusena, kuid Lõvi ideaalne kaaslane on keegi, kes on sama enesekindel ja ambitsioonikas kui Lõvi ise. Lõvi on loomult väga julgustav, mistõttu motiveerib see paar teineteist kõike tegema. Nad kohtlevad teineteist kui kuningat ja kuningannat ning on õnnelikud alles siis, kui kallim on õnnelik.

Neitsi ja Neitsi

Nagu Lõvid, sobivad Neitsidki kõige paremini sama tähtkuju esindajaga. Neitsid on väga loogilised ja analüütilised, neile meeldib plaane ja graafikuid koostada. Kuigi nad ei väljenda oma tundeid nii avalikult kui teised tähtkujud, teavad nad, et ei peagi seda tegema – nad on üksteise tunnetega kursis.

Kaalud ja Kaljukits

Kaalud ja Kaljukits on hea näide sellest, et vastandid võivad teineteist täiendada. Kaaludele meeldib olla sotsiaalne ja inimestega suhelda, Kaljukits eelistab üksindust ja iseseisvust. Kaalud on üsna muretud ja jutukad, samas laisad; Kaljukits on karm, kuid töökas. Kaalude vaba iseloom muudab Kaljukitse leebemaks, samas kui Kaljukits näitab Kaaludele, kuidas töökam olla. Nad tasakaalustavad teineteist.

Skorpion ja Ambur

Skorpionit ja Amburit iseloomustab iseseisvust, kuid see on ka ainuke ühine joon. Skorpion on väga kaalutlev, kuid Ambur on püsimatu. Skorpionite jaoks on kõik emotsioonid väga intensiivsed, kuid Ambur suudab end tagasi hoida. Kui tegemist on armastusega, muutuvad nad mõlemad ettevaatlikuks ja kaitsevad oma südant. Nad pole teineteise külge liimitud.

Veevalaja ja Kalad

Kuigi Veevalaja on iseseisev, ei saa sama öelda Kalade kohta. Neid kahte ühendab loomingulisus ja fantaasiavõime. Kalad võivad alguses olla kinnised, kuid neile meeldib rääkida asjadest, mis neid huvitavad. Veevalaja naudib samuti stimuleerivat vestlust. Veevalaja on ka spontaanne ja Kaladele see meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles