Mida paljastab su pöidla pikkus su suhete kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me oleme juba vaadelnud, kuidas sõrmede pikkus võib mõjutada sinu iseloomujooni. Mida aga paljastab su pöial?

Vaata oma pöialt ning mõõda ära, kumb pool pöidlast on pikem – kas see, mis jääb nukist allapoole või hoopiski on pikem pöidlaots? Või on need mõlemad sama pikkusega? Analüüsib Higher Perspective.

Pöidlaots on lühem kui sõrme alumine pool. Sa oled usaldusväärne ja sulle võib alati loota. Sa oled tähelepanelik ning kipud asju objektiivselt nägema. Sa võtad oma tegemistes aega, mis tähendab, et nii võib nii mõnigi võimalus käest libiseda.

Pöial on nii nukist üles- kui allapoole sama pikkusega. Sa oled pragmaatilisem, kui esimest tüüpi inimene. Sulle meeldib asju planeerida ning rahulikuna püsida. Kohtingutel püüad sa end tagasi hoida ning enda tõelist palet peita, mistõttu jätad sa endast sageli müstilise inimese mulje.

Pöidlaots on pikem kui sõrme alumine pool. Sa armud kiirelt ja pööraselt ning kui sa juba oled armunud, võid muud kohustused täiesti unustada. Samas ei oska sa lahkuminekuid hästi taluda ning needki võivad sind hulluks ajada – aga sel korral juba halvas mõttes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles