Viis naisetüüpi, kes meestele sugugi ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga ühiskond paneb paika omad reeglid ja regulatsioonid. Paljud meist kasvavad üles teadmisega, et kõigile meestele meeldivad pikkade jalgadega modellid, kel on Hollywoodi naeratus ja laitmatu figuur. 

See ei ole sugugi tõsi. Nii palju, kui on maailmas mehi, on ka erinevaid eelistusi naiste osas. Ent mõned naisetüübid on paljudele meestele vastumeelsed. Genius Beauty tõi välja neist viis.

  • Naine kui ülemus

Edukas ja kindlameelne naine, kes on nii iseseisev ja ambitsioonikas, et paljud mehed pelgavad teda. Ta võib olla sõjakas ja mehel, kelle see naine välja valib, võib tekkida tunne, et temast saab hoopis naise äripartner, mitte romantiline kallim.

  • Igav ja üksluine naine

Sellele naisele on raske muljet avaldada, tal on vähe energiat ja ta ei viitsi tavaliselt oma arvamust avaldada. Meestel on raske temas midagi huvitavat leida.

  • «Lihtsalt sõber»

Ta naudib meeste seltskonda ja käitub tihtipeale nii, nagu ta oleks üks meestest. Tema naiselikkus kaob sageli jalgpalli, õlle ja kahemõtteliste naljade varju. Mõned mehed ei tahaks kunagi luua suhet sellise naisega.

  • Printsess

Tal on väga kõrged nõudmised, ta armastab kõike, mis on luksuslik. Ta eeldab, et mees laotab talle jalge ette lilli ja teemante. Iga mees pole võimeline selle naisega sammu pidama. Ta märkab alati mehed kena käekella, riideid, hinnalist autot ja võib jätta väga pealiskaudse mulje.

  • Kinnisideedega naine

Naine, kes armastab mehi proovile panna, et kindlaks teha, kas nad sobiksid suhtesse ja pere loomiseks. Ta üritab meest ligi meelitada, jätab mulje, et on emotsionaalselt eemalolev ja võib meest hirmutada, rääkides abiellumisest juba pärast paarikuist tutvust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles