Naine pani Uberis sünnitamise auks lapsele nimeks Uber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Xposure / Scanpix

Times of India kirjutab, et New Delhis ei õnnestunud sünnitama hakanud naisel haiglasse sõiduks kuidagi kiirabi saada, seega oli ta sunnitud tellima Uberi. Tita aga pressis end juba autos ilmale ning värske ilmakodaniku nimetamise au pakkus noor ema teda abistanud juhile.

Uberi-teenust pakkunud juht nimega Shahnawaz oli muidugi šokeeritud, kui avastas, et autos sünnitus pihta hakkab. Ta andis omalt poolt kõik, et siiski haiglasse jõuda, kuid tiheda liikluse tõttu oli ta sunnitud auto ajutiseks sünnitusosakonnaks muutma.

«Laps sündis minutitega ja ma olin nii õnnelik, et temaga paistis kõik korras olevat,» ütles autojuht ajalehele. Kui nad lõpuks haiglasse jõudsid, aitas ta naise ja beebi arstideni ning teda peeti isegi kogemata naise abikaasaks. Mõlemaga on kõik korras ning tänutäheks pakkus noor ema Shahnawazile, et võib olla lapse ristiisaks ja talle nime valida. Loomulikult pakkus juht nimeks Uber! «See on üks mu elu õnnelikemaid hetki,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles