Lugeja kirjutab: miks on väikesed rinnad head

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Saime kirja lugejalt, kes toob välja mitu põhjust, miks väikeste rindadega naised peaksid oma rinnapartii üle uhked olema.

Kõik teavad, miks suured rinnad head on. Keset jõulumelu, riidepoes, tabas mind äkki veider arusaam, et väike rind võib tõesti õnnistus olla.

Sest...

1. Väikeste rindadega on tõesti lihtsam riideid leida. Tänapäeva mood on ju tehtud n-ö pulgakujuliste modellide järgi. Vähemalt ülemise osa saab kergema vaevaga riietatud.

2. Sa ei pea iial arvama, et kedagi (ehk siis mehi) huvitavad sinu juures vaid su rinnad.

3. Sa ei pea ametlikel kohtumistel muretsema, et kellegi tähelepanu koondub vaid su rindadele. (Ma väga vabandan, aga ka mina naisena olen koosolekul vilksamisi muudkui kolleegi rindu vaadanud. Sest need olid lihtsalt nii suured! Ja ometi kandis ta isegi kõrge kaelusega toppi. Nii see lihtsalt on.)

4. Su rinnad ei sega bussi peale jooksmist ega sporti. Olen kuulnud, et suurte rindadega naistel on nende tegevuste puhul tõelisi vaevusi olnud. See ei ole sugugi naljakas.

5. Vanemaks saades ei veni su rinnad nii kergelt välja ega hakka inetult rippuma. Tõsi, mis tõsi.

6. Sa kaalud vähem. Suuremad rinnad kaaluvad rohkem. Loogiline!

7. Sa võid käia ka ilma rinnahoidjata. Rinnahoidjad võivad üsna ahistavad tunduda. Väikese rinnaga võid endale lubada ka ilma rinnahoidjata käimist. Soovitavalt siis sobiva riietusega.

8. Kui sa ikka oma väikese rinna üle kurdad, siis mõtle sellele – sa oled terve, sul ON rinnad. Mõtle neile, kes raske haiguse tõttu on rinnad kaotanud. Terve keha on kingitus ja kõik rinnad on ilusad. (Ma ei käiks iial mehega, kes mu rindade suurusega rahul pole!)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles