Meestele: nõuandeid, kuidas naisele seksikat pesu osta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olgem ausad – naisele aluspesu ostmine on paljude meeste jaoks hirmutav. Meestel pole mingit kohustust naistele selliseid kinke teha, kuid üsna kindlalt on see üks parimaid üllatusi naisele ja lõpuks ka mehele endale.

YourTango pani kirja mõned nõuanded meestele, kes soovivad naisele pesu osta.

1. Pane tähele, mis värvi aluspesu naine kannab

Vaata naise pesusahtlis või riidekapis ringi ja pane tähele, millised värvitoonid seal domineerivad. Kas ta eelistab tumedaid toone või kas talle meeldib kanda värvikirevaid rõivaid? Võib-olla eelistab ta hoopis pehmemaid toone? Ilmselt on naisel välja kujunenud oma lemmikud, mis sobivad kõige paremini tema nahatooniga, seega mõistlik oleks värvi valides järgida tema eeskuju.

2. Vaata naise pesusahtlis ringi

Kui sul avaneb selleks võimalus ilma naisele vahele jäämata, vaata tema aluspesusahtlisse. Millise lõikega rinnahoidjad ja aluspüksid talle meeldivad? Vaata kindlasti järele, mis suuruses aluspükse ta kannab, sest kõige piinlikum on see, kui ostad naisele pesu, kuid see on talle väike või hoopis suur. Kindlasti pane tähele ka seda, et sahtlis on eespool need esemed, mida ta tihemini kannab, seega ära otsi sahtli tagumisest nurgast välja aluspesu, mida ta pole võib-olla aastaid kandnud.

Igaks juhuks vaata ka tema rõivasuurust, see võib pesu soetades sulle abiks olla. Jällegi pööra tähelepanu neile esemetele, mida ta tihemini kannab.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

3. Pane tähele tema eelistusi

Pesusahtlis ringi vaadates märka sedagi, kas naisel on palju stringe või eelistab ta kanda katvamat pesu. Katsu ka erinevaid materjale. Muidugi võid naist ka mõne uue asjaga üllatada, kuid kõige mõistlikum on kinkida talle midagi, mis talle kindla peale meeldib. Kui mõni lõige või materjal talle ei meeldi, siis ilmselt ei pane ta seda eset ka selga.

4. Oluline: tee kindlaks naise rinnahoidjasuurus

Võib-olla sulle tundub veider, et pead naise pesusahtlis nii paljusid asju vaatama ja analüüsima, aga sa ju tahad naisele täiuslikku kingitust teha. Väga oluline on jälgida tema rinnahoidjasuurust. Rinnahoidja puhul on tavaliselt kaks asja, mis selle suuruse määravad – rindkere ümbermõõt ja korvi suurus. Vaata naise rinnahoidjaid ja leia siltidelt üles suurus, mis koosneb arvust ja ühest või kahest tähest. Kui rinnahoidjatel on erinevad suurused, pööra jällegi rohkem tähelepanu neile, mida oled tal tihemini seljas näinud.

5. Tee kindlaks naise pikkus

Sa ei pea täpselt teadma, kui pikk ta on, kuid enam vähem võiksid selle kindlaks teha. Sel moel saab valikuvariantide seast välja jätta need, mis tema pikkusele kindlasti ei sobi (seda aitab sul teha näiteks pesupoemüüja). Samuti kindlustab see selle, et sa ei pea pärast pesu poodi ümber vahetama minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles