Millised tähtkujud on parimad sõbrad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu tähtkuju võib sinu kohta reeta palju enamat, kui vaid igapäevaseid pisiasju. Tähtkuju võib paljastada, milline sõber või armastaja sa oled. 

Elite Daily pani kirja, mis iseloomustab erinevaid tähtkujusid sõpradena ja millised tähtkujud on omavahel parimad sõbrad.

JÄÄR

Jäärad mõtlevad piiridest väljapoole. Nad on väga loomingulised, spontaansed ja emotsionaalsed. Jäär on tuntud ka ambitsioonikuse poolest. Vahel võib see ambitsioonikus teha teda kannatamatuks, mistõttu võib ta vahel liiga järsult reageerida. 

Parim sõber: Kaalud

Kuna Jäär võib kohati olla lausa ülevoolavas tujus, on tal vaja enda kõrvale kedagi, kes aitaks tal kahe jalaga maa peal püsida. Kui Jäär peaks käituma hetkeemotsiooni ajel või tegema midagi, mida ta tegema ei peaks, siis aitavad Kaalud tal reaalsusesse tagasi tulla.

SÕNN

Sõnnid on üsna kangekaelsed. Kui vahel võib see neil suhtlemisel probleeme tekitada, siis üldiselt muudab kangekaelsus neid väga järjekindlateks ja usinateks töötajateks. Sõnn keskendub eesmärkidele ja teda iseloomustab tugevus ning tahtejõud.

Parim sõber: Kalad

Kalad on üks rahulikum ja konflikte vältiv tähtkuju. Kalade tähtkujust inimene on lojaalne ja isetu. Kalad ei vaidle kunagi Sõnnile vastu, isegi siis, kui Sõnni arvamus tundub olevat ebaratsionaalne.

KAKSIKUD

Kaksikud on loomingulised ja kaastundlikud inimesed, kes ei hoia oma arvamust tagasi. Vahel võivad nad olla tujukad - põhjuseks võib olla nende kahepoolne iseloom -, kuid üldiselt on nad paindlikud ja võtavad elu vabalt.

Parim sõber: Veevalaja

Kuna mõlemad tähtkujud on üsna muretu loomuga, naudivad nad elus lihtsaid asju. Kui Kaksikud peaksid muutuma tujukaks, tõmbub Veevalaja tagasi ja laseb tal omaette olla.

VÄHK

Vähk ei igatse taga rambivalgust ega tähelepanu, tavaliselt suudab ta rõõmu tunda pisiasjadest ning naudib pere ja sõpradega olemist. Vähi jaoks on väga tähtis seegi, et ta saaks üksi olla ja kui ta pole saanud seda pikka aega teha, siis võib ta muutuda tujukaks, kuid seda ei tasu isiklikult võtta. 

Parim sõber: Ambur

Kuna Vähk on loomu poolest pigem introvert, sobib ta kenasti kokku Amburiga, kes on küll sotsiaalne, kuid naudib ka aeg-ajalt sügavamõttelisi pause. Ambur tunneb suurt huvi filosoofia vastu ja see stimuleerib Vähki väga.

LÕVI

Lõvi on üks domineerivamaid tähtkujusid. Lõvi sihib alati võimu ja austuse suunas ning tavaliselt on ta oma tutvusringkonnas juhi rollis. Lõvi on väga kindlameelne, kuid samas ka karismaatiline ja väljendab oskuslikult oma arvamust.

Parim sõber: Kaljukits

Kui Lõvi võib olla üsna enesekeskne ja tahab igas olukorras särada, siis Kaljukits on üsna isetu sõber, kes aitab tasakaalustada Lõvi ülevoolavat iseloomu.

NEITSI

Neitsi on tuntud oma sarmikuse, karisma ja hea vestlusoskuse poolest. Neitsi ei salli ebaõiglust ja võib välja astuda endast nõrgemate kaitseks.

Parim sõber: Jäär

Kuna Neitsid naudivad kelmikaid vestlusi, siis Jäära seltskond meeldib neile kindlasti. Jäär on ju üks loomingulisemaid tähtkujusid ja Neitsile mõjub see võluvalt.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

KAALUD

Kaalude jaoks on esmatähtis tasakaal, mida on näha ka antud tähtkuju sümbolilt. Kaalud hindavad väga kõrgelt ilusaid asju ja neil on äärmiselt peen maitse.

Parim sõber: Lõvi

Kuna Kaalud hindavad ilu, siis on väga loogiline, et neile meeldib aega veeta Lõviga - tähtkujuga, mis jahib iga hinna eest võimu ja kuninglikkust.

SKORPION

Skorpionit võib nimetada üheks müstilisemaks tähtkujuks. Skorpioni stiilitaju võib olla väga julge, kuid ta ei pruugi seda alati maailmale näidata. Pigem eelistab Skorpion üsna saladuslikku eluviisi. 

Parim sõber: Veevalaja

Kuigi Skorpion on julge loomuga, ei taha ta end ümbritseda inimestega, kes on iseloomult temaga sarnased. Veevalajaga sobivad nad hästi, kuna Veevalaja oskab olla vaoshoitud ja märkamatu.

AMBUR

Amburid võivad olla intensiivsed ja väga hea keskendumisvõimega. Nende jaoks on karjäär väga oluline ja alati on Amburil kindlad eesmärgid silme ees. Amburil pole aega suvalise jama ja kergemeelsete inimeste jaoks. Ambur on sihikindel ja saab läbikukkumistest kiiresti üle. 

Parim sõber: Kaljukits

Kuna Ambur ei salli mõttetut jauramist, saaks ta konkreetse Kaljukitsega ideaalselt läbi. Kaljukits hindab kõrgelt läbimõeldud planeerimist ja korda.

KALJUKITS

Kaljukitse mõtteviis võib olla nii kõrgelennuline, et keegi ei suuda seda hoomata. Ta on väga intellektuaalne tegelane. Kaljukitse iseloomustab ka süstemaatilisus, hea organiseerimisvõime ja struktuuri hoidmine. Kaljukits on isetu sõber, kes ei talu hästi kriitikat. Ta on valmis ka teiste inimeste probleeme lahendama.

Parim sõber: Ambur

Kuna Kaljukitsed hindavad süstemaatilisust, siis saavad nad väga hästi läbi Amburiga. Kaljukitse jaoks pole mingi probleem sõbrale häda korral appi tõtata, seega need kaks tähtkuju jäävad pikaks ajaks sõpradeks.

VEEVALAJA

Veevalaja on väga vaoshoitud. Selleks, et eluga rahul olla, ei vaja Veevalaja palju hoolitsust ega tähelepanu. Veevalajat iseloomustab tema tagasihoidlik temperament. Samas on see ka miinuseks, kuna sellest võib välja kasvada laiskust, kui Veevalajat pole pikka aega miski inspireerinud.

Parim sõber: Sõnn

Kuna Veevalaja on nii muretu, naudib ta Sõnni seltskonda, kes on küll kangekaelne, kuid väga heasüdamlik sõber.

KALAD

Ka Kalad on väga müstilised. Kuigi ta võib jätta lihtsa ja kergemeelse mulje, peitub Kalades tegelikult paras ports tarkust. Ta on muretu ja isetu sõber, kelle peale saab alati loota. Ainsaks miinuseks Kalade juures on see, et tema hea loomus võib ärgitada teisi teda ära kasutama.

Parim sõber: Skorpion

Kalad julgustavad Skorpionit oma kestast aeg-ajalt välja tulema ja Skorpion aitab kindlustada, et Kalad ei muutuks liiga laisaks ja mugavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles