Inga Allik: Toomas Lunges peitub mu ideaalmees

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga Lunge
Inga Lunge Foto: Kanal 2

Näitleja Inga Allik (29) tõdes ajakirjale Naised oma suhtest ansambel Justamendi kuulsaima liikme Toomas Lungega (46) rääkides, et ei ole kedagi valinud enda kõrvale vanuse, usulise kuuluvuse vms järgi - kui on mõnus ja turvaline koos olla, siis järelikult on kõik õige, arvas ta.
 

«Muidugi ma teadsin varem täpselt, milline mees mul olema hakkab. Ta peab olema pikka kasvu, tõmmu ja roheliste silmadega, selline sportlik ja tark mees,» naeris telesarjas «Pilvede all» peaosalist Piretit mängiv Inga.

«Siis, kujutad sa ette, tuleb ühel hetkel supsti! hoopis teistsugune mees ja sa saad aru, et see, mida sa ideaalmehelt soovisid, on kõik selle mehe sees,» lisas ta.

Inga arvas, et võib-olla jääbki mõni naine selle pärast üksikuks, et istub enda ettekirjutatud parameetrite otsas ja ootab, selle asemel, et vaadata inimese sisse - teda ennast võlub elukaaslase juures siirus, ausus ja lihtsus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles