Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Kaksikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: Repro

2015 on aasta, mis paneb Kaksikuid üsna paljusid eluaspekte ümber hindama. Mängid oma kaardid varasemast paremini välja ja saad katsetada kõige sellega, millest oled paar viimast aastat unistanud. Tegeled oma juurtega ja saad esivanemate kohta midagi huvitavalt teada. Oled uhke oma eellaste ja ka iseenda üle. Kui osa elust rahuneb maha, siis teine osa muutub raketi kiirusel liikuvaks. Raha on elamiseks piisavalt ning oled oma tegevusega rahul. On ka sisekonflikte, kuid need aitavad edasi areneda.

KARJÄÄR

Juba möödunud aasta lõpul üllatasid mitmes mõttes. Sind võib tabada ideedelaviin, mis paneb konservatiivsed kaaslased pead vangutama. Võid saada ideid isegi unenägudest. Kui oled mingile tegevusealale ja tegevusele truu olnud, siis tasub sellega jätkata. Kui aga juhus koputab su uksele ja pakub midagi närvekõditavat, siis kaalu, mida see kaasa tuua võib. Asjad võivad kujuneda nii ja naa, kuid karta ja kahetseda pole midagi. Mingi süsteem võib kaduda, kuid asemele tuleb varasemast parem.

SUHTED

Armastus on tähtis ka sel aastal, kuid sellesse siginevad uued nüansid. Nii sina kui partner vajate rohkem hingamisruumi, kuid see võib kaasa tuua ka suurema kontrollimisvajaduse. Aasta soosib erinevate romantiliste ja intiimsete asjadega katsetamist. Mis aga puutub pereliikmetesse, siis oled nendega varasemast avameelsem. See aga ei pruugi kõigile meeldida, sest tõlgendavad seda kriitikana enda aadressil. Ole valmis tormideks vee- ja mahlaklaasides. Tööalane partnerlus on hea ning kohaned ka kõige kõrgemate nõudmistega.

RAHA

Raha paneb rattad käima ja see kehtib ka Kaksikute kohta. Võid leida end uuelt mängumaalt ja pead olema spontaanne, mis puudutab rahateenimist. Kaalud, millisteks rahalisteks projektideks sa valmis oled ja millega sa alt minna võid. Kui oled liikunud mingis kindlas mustris siis nüüd on aeg see lõhkuda. Vaata raha teenimisel kastist välja ja alusta oma teed just siis kui selleks on õige aeg.

TERVIS

2015. aastal võid tunda energia kasvu kui ka kahanemist. Kasv tekib siis kui sa end sisutühjade asjadega liiga ära ei kurna. Kahanemine aga siis kui oled enda õlule võtnud liigse. Vajadusel eemaldu oravarattast ning mine rahulikumasse keskkonda. Ära valeta endale kui mingite asjaolude tõttu tervis alt veab. Alusta kohe ravi ja ole edaspidi ettevaatlikum. Võid hakata huvi tundma mingite iidsete ja sajandite jooksul vastu pidanud ravimeetodite vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles