Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Skorpion

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Repro

2015 pakub uut nii enda tundmaõppimise vallas kui ka inimsuhtedraamat. Sisemuses toimuv on tähtsam sellest, mis toimub välisilmas. Skorpion on alati valmis oma mürgiastelt kasutama, kuid sel aastal oled sellega siiski ettevaatlikum ja kaaluvam. Eriti pärast ühte suurt muutust. Võid saada nii-öelda kosmilise kingi selle eest, et suudad end ohjeldada. Mingis asjas astud üle uue lävepaku ja see, mis sealt sulle vastu vaatab, on suurepärane ning ergutav.

KARJÄÄR

Elustiili muutus mõjutab karjääri. See, milleks sa varasemalt valmis olid, ei sobi enam sulle. Võimalik, et sa ei sea enam ego eile ega lähtu karjäärialastes otsustes sellest. Kui aga tahad mingit projekti endale, siis ei tasuks alahinnata ka ego osa. Loogika ja mõistuse kombinatsiooniga lööd igal ajal läbi. Tead intuitiivselt, kes su kaastöötajatest on usaldusväärsed ja kes mitte.

SUHTED

2015 toob kuuma kirge, kuid ka külma suhtumist. Selline soojuse ja külmuse vahel kõikumine võib natuke närviliseks teha, kuid sa saad hakkama. Küsid endalt, miks su ellu on viimasel ajal ilmunud teatud kummalised isikud. Märad endas jooni, mis on ka neil. Võid ühes isikus leida nii ootamatu silmarõõmu kui ka südamesõbra.

RAHA

Sul võib tekkida tahtmine karjuda «Mamma mia!», kuna raha sajab nagu vihma. Aasta toob võimalusi rikastuda ja rahaliselt areneda. Kõik kogemused rahaga ei pruugi olla positiivsed, sest võib olla juhtum, milles sinu eest vajalikku infot varjatakse. Aasta jooksul võib tegemist tulla laenu, kinnisvara, preemiate ja pärandusega. Rahaga ümber käies tasuks üles näidata kannatlikkust.

TERVIS

Vaimu kurnamine kellelegi koha kättenäitamise ja karjääri edendamise eesmärgil toob vaid lisapingeid. Sa ei ole kunagi toonud oma tervist ohvriks ega tee seda ka nüüd. Kui tunned, et pead puhkama, siis ei lükka sa seda edasi. Vaimne puhastus ja enda tingimusteta armastamine aitab nii mõndagi tervisehäda ennetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles