Vaata, kas 2015. aasta horoskoop läks täide: Veevalaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veevalaja
Veevalaja Foto: Repro

2015. aasta lubab osaliselt ringi käia pea laiali otsas ning kukkumist karta ei ole. See aga võib kõrvalolijatele jätta mulje, et sa ei tea, kas oled tulemas või minemas. Igatahes ei peaks sa kellegi teise arvamuse pärast muretsema. Uurid ka oma emotsionaalseid sügavusi ning nende rakendamist elu parandamiseks. Su mõte võib liikuda väga ebatavalisi radasid mööda ja see võib tuua rohkem kontakte välismaalastega. Ole valmis nii kuumaks kui külmaks. 

KARJÄÄR

Õpid ise uusi asju ja õpetad neid ka teistele. Inspiratsiooni saad kaaslaste jutu kuulamisest. Võimalik, et teed karjääripöörde ning astud sinna, kus sa oled veel võhik. Sa ei karda läbikukkumist, pigem kahetsed seda, et sa seda sammu varem ei teinud. Mingi tasu tehtu eest võib hilineda, kuid sa saad selle siiski. Aasta teine pool võib kaasa tuua karjäärialase ameerika mäe, kuid just see annab sulle võimaluse hiilata.

SUHTED

Su suhted ei ole kunagi olnud teatud viisil liigitatud. Pead iga inimest isiksuseks ning lähtud suhtlemisel sellest. 2015 on romantika ja armastuse suhtes selgusele jõudmise aasta. Aasta läbi peaks enamik suhteid olema positiivsed ja viljakad. Mõningad tagasilöögid võivad tulla vaid nendega, kes ei kiida sinu sõpruskonda ja nende arusaamasid heaks.

RAHA

Veevalajad ei ole kunagi olnud raha orjad ega ole seda ka nüüd. Oled osanud targalt investeerida ning see võimaldab sul mõneks ajaks jalad seinale visata. Näed rahasüsteemi taha ning ei lähe negatiivsete mängudega kaasa. Rahalise tuleviku kindlustamiseks tasuks anda oma panus populaarsetesse ühisprojektidesse.

TERVIS

Tervis on sul vastupidav ja on seda ka 2015. aastal. Võimalik, et huvitud spordialadest ja liikumisest, mille juured on iidses ajas. Sa ei ole oma vaimu kunagi üle pingutanud ega tee seda ka nüüd. Füüsiline tervis ja vaim on jätkuvalt tasakaalus. Oma tasakaalukusega oled mitme lähedase jaoks vaimne ankur. Ole valmis astuma koduse psühholoogi rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles