Viis mõtet, mis muudavad uue aasta eelmisest õnnelikumaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui 2015. aasta polnud päris selline, nagu sa lootsid, siis on õige hetk võtta eesmärgiks muuta see aasta enda jaoks palju paremaks ja õnnelikumaks. 

Selleks, et elu oleks õnnelikum, ei pea palju pingutama. Buzz60 tõi välja viis väga lihtsat nõuannet, mis aitavad meie kõigi elusid rõõmsamaks muuta. Me kõik oleme neid nõuandeid kuulnud, mõnda isegi korduvalt, aga kas me ka rakendame neid?

Selleks, et uus aasta oleks eelmisest õnnelikum...

1. ...õpi hindama seda, mis sul on ja mida sa armastad. See kehtib nii materiaalsete asjade kui ka inimeste kohta, kes sind ümbritsevad.

2. ...maga rohkem. Unepuuduse käes vaevlev inimene pole kellelgi hea kaaslane, sest ta ärritub kergesti ja tal on raske keskenduda. Selleks, et su elus oleks rohkem rahu ja õnne, veendu, et sa saaksid piisavalt puhata.

3. ...veeda aega inimestega, kes tekitavad sinus hea tunde. Võib-olla oled kuulnud, et mõnda inimest nimetatakse energiavampiiriks. See tähendab seda, et selle inimesega on väga väsitav ja kurnav koos olla. Väldi selliseid inimesi ja ümbritse end nendega, kes teevad sind õnnelikuks.

4. ...planeeri reise. Reisimine teeb õnnelikuks ja avardab silmaringi. Reisima ei pea sugugi kaugele, piisab sellest, kui avastad oma kodulinnas või -riigis kohti, kus sa varem pole käinud.

5. ...liigu rohkem. Liitu mõne treeningrühmaga, mine jõusaali või lihtsalt kõnni rohkem. Vahet pole, milline treeningvorm sulle kõige paremini sobib, peaasi, et sa oled aktiivne ja liigutad oma keha. Keha on sulle selle eest tänulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles