Ülle Suurhans-Pohjanheimo: olin nende jaoks tüdruk põõsast

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kõrgmood Monacos  - Ülle Suurhans-Pohjanheimo!
Peale showsid näidati külalistele nii kohalikku päeva-, kui ööelu.
Eesti kõrgmood Monacos - Ülle Suurhans-Pohjanheimo! Peale showsid näidati külalistele nii kohalikku päeva-, kui ööelu. Foto: TV3

Esimese eestlasena Monte Carlo Fashion Forumil esinenud moekunstnik Ülle Suurhans-Pohjanheimo (48) ei ole veel kindel, kas braavohüüded moedemonstratsiooni lõpus tähendavad ka midagi püsivat, midagi sellist, mida tulevikus õnnestub ka hamba alla pista, kirjutab Kroonika.

Suurhans-Pohjanheimo tõdes, et vastuvõtt oli soe, patsutati õlale ja tehti intervjuusid, kuid üldiselt ei ole Eesti end kunagi teadvustanud või reklaaminud disainimaana ning seetõttu meid neis ringkondades ka ei teata.

«Olin nende jaoks tüdruk põõsast,» märkis naine, lisades, et me ise arvame, et oleme vinged ja kõik teavad, aga tegelikult ei teata.

Ülle tõdes, et kuigi tema asjad on teistmoodi, ei pruugi see alati olla positiivne - seekord sai ta siiski kiita ning seejuures ka väga hea õmbluskvaliteedi eest.

«Pakkusin midagi androgüünset, nimetades seda naiselikeks mängudeks mehelike detailidega,» iseloomustas ta oma 20st kokteilikleidist koosnevat kollektsiooni, mis Monte Carlos esitlusele tuli. Järgmisena plaanib moekunstnik minna Pariisi, kui rahakott kannatab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles