Mida paljastavad su uusaastalubadused sinu iseloomu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga aasta alguses on üsna suur hulk inimesi, kes lubavad endale, et sel aastal hakkavad nad trenni tegema. Või võtavad kaalust alla. Või jätavad suitsetamise maha. Kahjuks ei suuda paljud inimesed neist lubadustest kinni pidada, kuid sellest hoolimata paljastavad lubadused inimese kohta nii mõndagi.

Elite Daily pani kirja, mida võivad uusaastalubadused inimese iseloomu kohta paljastada.

Kui lubasid rohkem reisida, siis oled rahutu hing

Sind hirmutab stabiilne ja tasakaalukas elu. Tahad olla pidevalt liikumises ja sind ajab endast välja mõte, et peaksid mõnda kohta paigale jääma. Võib-olla on su armusuhe seisma jäänud, võib-olla on töö muutunud üksluiseks. Igatahes igatsed mingit muutust.

Kui lubasid, et hakkad rohkem jõusaalis käima, siis see näitab, et sead pigem lühiajalisi eesmärke

Olgem ausad, mitmel aastavahetusel oled endale lubanud, et uuel aastal teed rohkem trenni? Ära saa valesti aru, selles pole midagi halba, kui soovid parandada oma tervist ja välimust. Reaalselt pole aga kuigi tõenäoline, et suudad seda lubadust pidada. Selle asemel, et unistada kaunist bikiinikehast, sea omale realistlikumaid eesmärke. Võta eesmärgiks treenida kõigepealt üht kindlat kehaosa, mis sind kõige rohkem häirib. Mida täpsemalt su lubadus on sõnastatud, seda tõenäolisem on, et sa selle ka saavutad.

Kui lubasid, et oled sel aastal armastusele avatud, siis tunned iseennast üsna hästi

Üsna populaarne on lubada endale, et sel aastal leiad sa armastuse ja lood lõpuks pikaajalise suhte. Sellised lubadused näitavad, et sa tunned ennast hästi. Sa mõistad, et su elust on midagi puudu ja see ei lase sul olla õnnelik. Kui oled pikalt otsinud suhet, siis kasuta seda aastat selleks, et kindlaks teha, kas oled pühendumiseks valmis. Suhted kipuvad purunema, sest me sukeldume neisse tihtipeale uisapäisa või seetõttu, et me ei õpi kõigepealt iseennast tundma. Ära lase 2016. aastal endaga nii juhtuda.

Kui lubasid alkoholiga lõpparve teha, siis oled optimist

Kui mitu korda oled pohmellis peaga endale lubanud, et see oli viimane kord? Kui pikalt oled suutnud sellest lubadusest kinni pidada? Kuu? Nädala? Kui alkoholi tarbimine valmistab sinu jaoks probleeme ja sa suudad sellega lõpparve teha, siis oled igati tubli.

Kui lubasid, et hakkad sel aastal julgemalt riietuma, siis pöörad tähelepanu detailidele

Sul on imekena garderoob ja hea stiilitaju, aga sa pole siiani julgenud riietuda päris nii, nagu sulle meeldiks. Sa oled väga tähelepanelik. Sa märkad pisiasju, sest need on sinu jaoks väga kõnekad. See on väga positiivne. Loodetavasti leiad sel aastal piisavalt julgust, et riietega väljendada seda, kes sa tegelikult oled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles