Vaata Huawei uut Swarovski kristallidega nutikella

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei Jewel
Huawei Jewel Foto: Huawei

Huawei Consumer Business Group tutvustas Las Vegases oma eelmisel aastal turule toodud nutikella uusi versioone Jewel ja Elegant. Koostöös Swarovskiga sündinud Huawei nutikella uusversioonid tähistavad Huawei uut, naistele suunatud ärifookust.

Eelmisel aastal turule toodud nutikella mudelid Classic, Active ja Elite said väärilise täienduse spetsiaalselt naistele mõeldud Jewel ja Elegant mudelite näol. Jeweli kullatud korpus on kaunistatud 68 Swarovski kristalliga (iga tsirkooni läbimõõt 1,5 mm). Tänu sellele eristub särav ja helkiv Jewel kõikidest teistest täna turul olevatest nutikelladest.

Tagasihoidlikum mudel Elegant on samuti varustatud kullatud korpusega, kuid kristallide asemel ääristab seda sakiline muster.

Mõlemale mudelile saab valida pärlmuttervalge või safiirsinise Itaalia nahast kellarihma. Nagu eelmisel aastal müügile jõudnud Huawei nutikella esimene mudel, on ka Jewel ja Elegant varustatud enam kui 40 eelinstalleeritud sihverplaadiga. Uuendusena on neile lisatud kümme eksklusiivselt naistele disainitud kella palet.

Algupärase Huawei nutikella parimate tehniliste näitajatega Jewel ja Elegant on samuti klassikalise, Šveitsi kelladest inspireeritud disainiga: 44millimeetrise läbimõõduga kellad on kaetud kriimustuskindla safiirklaasiga ja ümbritsetud kullatud roostevaba terasega. Tänu sellele on mõlemad mudelid väga vastupidavad.

Android Wear tarkvaraga kellad ühilduvad nii Androidi kui iOSiga, kuvavad kõnede, SMSide ja e-kirjade teateid ning on varustatud Bluetooth ühendusega juhtmevabade kõrvaklappide kasutamiseks. Häälkäsklustega on võimalik juhtida nii muusikat kui navigatsiooni. Tänu sellele, et Huawei nutikell mõõdab pulsisagedust ja suudab eristada ja jälgida kõndimist, jooksmist ja mägironimist, on see parim kaaslane aktiivse eluviisiga inimestele.

Huawei nutikella mudelid Jewel ja Elegant tulevad müügile 20 riigis alates märtsikuust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles