Kaheksa Nostradamuse ennustust aastaks 2016 (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nostradamus
Nostradamus Foto: SCANPIX

Mida ennustas kuulus 16. sajandil elanud selgeltnägija Nostradamus alanud aastaks? 

1. Pikenenud eluead. Nostradamuse sõnul elavad aastal 2016 sündinud lapsed rohkem kui 200 aasta vanuseks ning et 80 on uus 50. Head uudised seega kõikidele uue aasta beebidele!

2. Läänemaailmas kaotatakse maksud. Käesoleval aastal pidavat läänemaailmas toimuma suur mäss, mille tulemusena kaotatakse kõik maksud.

3. Laste saamiseks on vaja luba. Selle mõttega on mängitud muidugi ammu – miks on autojuhtimiseks vaja läbida koolitused, aga lapsi võivad saada kõik vähegi suguvõimelised inimesed? Nostradamus ennustas, et aastal 2016 on laste saamiseks ning nende üles kasvatamiseks vaja luba.

4. Massiivsed maavärinad. Nostradamuse ennustuse kohaselt tabab Ameerika Ühendriike võimas maavärin, mille võnkeid tuntakse üle kogu maailma.

5. Algab kolmas maailmasõda. Just sel aastal algab kolmas maailmasõda, mis kestab 27 aastat. Sõja algust kuulutab taevas nähtav komeet.

6. Vesuuv purskab. Sellele Nostradamuse ennustusele vaidlevad teadlased küll vastu, kuna Türreeni mere ääres asuv vulkaan on viimased 72 aastat olnud üsna rahulik ning muutusi pole ette näha.

7. Inimkond teeb loomadega rahu. «Sigadest saavad inimeste vennad,» kirjutas Nostradamus. Mõned usuvad, et see tähendab, et lõppeb loomade tapmine, teised arvavad, et me arendame välja tehnoloogia, mis lubab meil lemmikutega suhelda.

8. Tekib uus keel. «Pärast uue mootori leiutamist on maakera taas nagu Paabeli-eelsetel aegadel,» kirjutas nägija. Paljud arvavad, et mootoriks võib pidada maailma juba ühendavat internetti ning et lõpuks loob uus tehnoloogia ühe ülemaailmse keele.

Allikas: Higher Perspective

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles