Pildid: need juuksetoonid on sel kevadel kõige trendikamad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Kunis.
Mila Kunis. Foto: BFA/John Salangsang/BFAnyc/Sipa USA

Talv küll veel kestab, kuid juba võiks hakata mõtlema järgmise hooaja trendidele. Kui soovid oma välimust värskendada, tasuks kaaluda ka juuksetooni muutmist.

Good Housekeeping tõi välja juuksetoonid, mis on sel kevadel kõige trendikamad.

1. Soe ja naiselik blond. Oled tüdinud jahedast ja külmast blondist juuksevärvist? Kevadel on palju moekam eelistada soojemaid toone. PS: eriti trendikas on see, kui su kulmud on juustest tumedamad. 

Rosie Huntington-Whiteley ja Gwyneth Paltrow (Scanpix)
Rosie Huntington-Whiteley ja Gwyneth Paltrow (Scanpix) Foto: SCANPIX

2. Värvide sulatamisel tekkiv ombre. Ombre stiil pole veel kadumas, kuid kevadel tasuks jälgida, et erinevad toonid sulaksid sujuvalt ühte. Kui soovid, võid valida juuksetoonid, mis on väga sarnased, kuid siiski erinevad. Peaasi, et tulemus oleks soe. 

Jessica Biel ja Salma Hayek (Scanpix)
Jessica Biel ja Salma Hayek (Scanpix) Foto: SCANPIX

3. Pruun nagu espresso. Kevadel soovitatakse üldiselt proovida heledamaid juuksetoone, aga ka tumedaid ei tasu karta. Tumepruuni juuksetooni valides tasuks lähtuda espresso või šokolaadi karva pruunist. Lisaks on see hea moodus teistest erineda: kui teised naised lasevad teha heledaid salke ja ombre stiilis soenguid, siis sinu juuksed on kõik ühte tooni.

Mila Kunis ja Kerry Washington (Scanpix)
Mila Kunis ja Kerry Washington (Scanpix) Foto: SCANPIX

4. Tütarlapselik roosa. Pantone kuulutas roosa kvartsi 2016. aasta üheks popimaks värviks, seega pole mingi ime, et seda tooni kasutatakse ka juustes. Kui julged proovida sellist tütarlapselikku juuksetooni, siis pole vahet, milline on su juukselõikus.

Rita Ora ja Kesha (Scanpix)
Rita Ora ja Kesha (Scanpix) Foto: SCANPIX

5. Vasekarva punane. Eksperdid ennustavad, et sellest võib saada kevade üks trendikamaid juuksetoone. See on kergelt oranžika tooniga punane, mis muudab juuksed väga elavaks ja värskendab su välimust pärast väsitavat talve. Selleks, et punane juuksetoon oleks eriti silmatorkav, kasuta vähem šampooni ja rohkem palsamit – punane juuksetoon võib kergesti tuhmuda, mistõttu ei tasuks seda kuigi tihti pesta.

Florence Welch ja Christina Hendricks (Scanpix)
Florence Welch ja Christina Hendricks (Scanpix) Foto: SCANPIX

6. Rahulik sinine. See on teine värv, mille Pantone kuulutas selle aasta popimaks tooniks. 2015. aastal võis juustes näha tervet vikerkaare värvivalikut, seega on tore näha, et trendid on muutumas rahulikumaks. Kui sa ei taha tervet pead siniseks värvida, tee juustesse mõned sinised salgud ja oledki väga moekas.

Kesha ja Ariel Winter (Scanpix)
Kesha ja Ariel Winter (Scanpix) Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles