Moeblogija Britta Talving avastas huvi moe vastu juba lapsena

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britta Talving
Britta Talving Foto: Erakogu

Thaya Ilusalong viib 29. jaanuaril kokku ilu- ja moeblogijad ning mitmete tuntud brändide esindajad. Tutvustamaks eelnevalt meie tuntumaid blogijaid, kes ka eksklusiivsel üritusel osalevad, anname sõna Britta Talvingule.

Britta, kui kaua te olete blogimaailmas tegutsenud?

Alustasin blogiga aastal 2006 — esialgu kirjutasin lihtsalt oma elust, kuid üsna varsti sidusin selle ka moega.

Miks valisite enda blogimise suunaks just moevaldkonna?

Avastasin oma huvi moe vastu juba lapsena vanaema juures Mareteid ja Siluette sirvides — ajaga arenes sellest välja suur kirg moe vastu, mistõttu olen kogu oma karjääri ja ka blogi just moevaldkonnaga sidunud.

Millest koosneb ühe blogija päev?

Üldjuhul on see ikka kombinatsioon tööst ja lähedaste seltsis veedetud ajast. Küll aga tuleb enamasti leida päeva jooksul ka aeg, et pildistada üles vastava päeva outfit, väisata mõnd üritust, tegeleda koostööprojektidega või mõne muu säärase asjaga, mis blogimisega on seotud.

Milliseid võimalusi on blogipidamine teile juurde andnud?

Kuna töötan moevaldkonnas, on samateemaline blogi mulle väga palju kasuks tulnud, seda nii kontaktide, kogemuste kui ka võimaluste osas. Minu elus on suure töö tulemusena kujunenud selgelt nii, et blogi ja töö täiendavad teineteist ning mul on selle üle ääretult hea meel.

Mis on teie jaoks blogimise juures kõige huvitavam?

Kuna ma pean blogi siiski eneseväljenduse eesmärgil, siis just enese väljendamine ongi blogimise juures kõige põnevam. Lisaks pakuvad muidugi põnevust ka tagasiside, koostööprojektid, üritused, Bloggersmarketi korraldamine jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles