Naised paljastavad: millal ma mõistsin, et meie suhe on lõppemas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole vahet, kas oled abielus või käid alles kohtingutel, et õiget kaaslast leida, suhted on meie kõigi jaoks keerulised. Iga naine on vähemalt korra suhte jooksul mõelnud, et tema kallimaga võib midagi lahti olla. 

Veebileht Whisper uuris oma kasutajatelt, millal said nemad aru, et armusuhe on lõppemas. Naiste vastuseid lugedes tuleb nii mõnigi olukord ilmselt tuttav ette. Järgnevalt ongi välja toodud hetked, mil naised mõistsid, et suhe saab peagi otsa.

1. «Ta ei öelnud enam iga päev, et armastab mind. Sellised väikesed asjad hakkasid ühel hetkel suhtest kaduma.»

2. «Ta tõmbus minust eemale. Ta hakkas üksinda «jalutamas» käima ja oli nii emotsionaalselt kui füüsiliselt minust eemal. Olime abielus kuus aastat.»

3. «Ta ei pidanud ühelgi töökohal väga kaua vastu. Kuue kuu jooksul töötas ta kolmes erinevas ettevõttes.»

4. «Kui ma rääkisin talle midagi, mis tekitas minus elevust, muutis ta teemat ja suunas jutu endale. Ta rääkis minuga üleolevalt, nagu ma oleksin idioot.»

5. «Märkasin, et olen õnnelikum siis, kui ta on minust eemal.»

6. «Vaatasin teda, aga ei tundnud midagi. Armastuse vastand pole vihkamine. Hoopis ükskõiksus on.»

7. «Ta eeldas, et ma olen võimeline tema mõtteid lugema ja ärritus, kui ma ei suutnud seda teha.»

8. «Lühikesed vastused, kui küsisin midagi; tihe graafik, kus polnud minu jaoks aega; omavahelise suhtlemise hääbumine.»

9. «Tülitsesime kõige pärast. Ta leidis minu juures pidevalt vigu, see oli väsitav ja ma alistusin. See hakkas mõjutama mu kodust ja tööelu.»

10. «Ta ei saatnud mulle enam hommikuti sõnumeid ja hakkas flirtima teiste naistega. Ta arvas, et ma ei tea seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles