Postimehe naisteportaali veebruari armuhoroskoop: kuidas võita väljavalitu südant?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kohe on käes veebruar – armastuse kuu! Meie portaali horoskoop veebruariks annab nõu, kuidas võita oma väljavalitu südant.

Jäär

Kuigi sinu Jäärast väljavalitu tundub äärmiselt seksikas, kirglik ja flirtiv (ja seda ta ka üldjuhul on), ei pruugi tema võrgutamine niivõrd lihtne olla. Selleks, et ühte tõelist Jäära armunult pöördesse ajada, tuleks sul olla veetlevalt enesekindel. Enesekindlus on üks esimestest asjadest, mida Jäär sinu puhul tähele paneb. Kohmakas ebakindlus ning liigne tagasihoidlikkus tema südame võitmist kuigi lihtsaks ei tee!

Kuna Jäär jumaldab otsekohesust, siis tuleks Sul temaga flirtides selgelt mõista anda, et oled temast huvitatud. Teravmeelsed mõistumängud ja tabamatu jääkuninganna mängimine võivad alguses küll huvitavad olla, kuid pikapeale tüdineb ta nendest lihtsalt ära ja suundub entustiastlikult uutele jahimaadele. Samas ei tohiks sa kindlasti ka liiga lihtsalt kättesaadav olla, sest nagu sa oled võib-olla juba aru saanud, siis see, mis sõjaplaanedi Marsi poolt juhitud võistlushimulise Jäära südame kiiremini põksuma ajab, on seksikalt sõltumatu ja kättesaamatu partii. Ole enesekindel, sarmikalt otsekohene ja mänglevalt kättesaamatu ning sa näed, kuid sinu Jäärast väljavalitu su jalge ees sulab!

Sõnn

Sõnni südame võitmine võib osutuda üsna lihtsaks, kui Sa tead, kuidas «õigeid nuppe» vajutada. Kui soovid temas tähelepanu äratada, siis vii ta mõnda hubasesse restorani õhtust sööma või üllata teda mõne koduselt hõrgu roaga. Suurepärane toit on midagi, millest ükski Sõnn ära ei ütle, kuid  ainult sellest ka ei piisa.

Sõnn on üks kõige rahulikumaid päikesemärke, seega tuleb sul olla kannatlik ning mõistev. Liigne kiirustamine või survestamine võivad ta igaveseks eemale peletada. Olgugi, et energilised tulehargid võivad mõneks ajaks Sõnni tähelepanu köita, armub ta tõeliselt siiski kellesegi, kes jätab endast usaldusväärse, stabiilse ja truu inimese mulje.

Kindlameelsus, enda emotsioonide ohjamine ja töökus on need, mis tekitavad Sõnnil soovi sinuga ühiselt altari ette astuda. Üks asi, mida sa kindlasti unustada ei tohiks, on ausus! Olles üks kõige ausamatest sodiaagimärkidest, hindab Sõnn väga kõrgelt puhtsüdamlikku siirust. Meeldigu see sulle või mitte, aga üks tõeline Sõnn jõuab alati valele jälile. Nii et kui sul on tema vastu tõelised tunded, siis ole temaga nendest rääkides aus ja avameelne!

Kaksikud

Kui soovid Kaksikutest tegelast võrgutada, siis pea meeles, et ta võib mõnikord olla nagu öö ja päev. Olles tähtkuju, kelle mõtteid ja tundeid valitsevad mõnikord just kui kaks vastandlikku poolust, võib sulle tunduda, et ta on ühel hetkel sinusse kõrvuni armunud, kuid teisel silmapilgul poleks ta nagu üldse huvitatud. Ära pane talle seda pahaks, sest selline ta juba kord on.

Iseenesest on Kaksikute tähelepanu võitmine üsna kerge väljakutse, kuid pikaajalise huvi säilitamine on märksa keerulisem. Kuna sinu Kaksikutest silmarõõmu erutab kõik uus ja põnev, siis võib ta alguses sinu vastu pöörast külgetõmmet tunda, kuid selleks, et tema huvi ära ei kustuks, tuleks sul olla särtsakalt spontaane, loominguline ja uuenduslik.

Põnevus ja seiklused on need, mida Kaksikute päikesemärgi all sündinud inimene vajab nagu õhku täisväärtuslikuks eksisteerimiseks. Monotoonne rutiin muudab ta üsna ruttu õnnetuks. Loomulikult ära unusta tema südame võitmise romantilises lahingus flirtimist! Aja ta südamest naerma, võrguta teda meisterlikult, kuid samas jäta piisavalt ruumi vabaduseks ning Kaksikutest väljavalitu ongi ümber sinu sõrme keeratud! 

Vähk

Soovid Vähi südant võita? Sellisel juhul oled teinud suurepärase valiku, kuna üldjuhul on nii nais- kui ka meessoost Vähi puhul tegemist südamliku, hooliva, lahke ja truu kallimaga. Ole tema võrgutamisel siiras, aus ja kannatlik. Kuna armastuses kõrvetada saamine on üks Vähi kõige suurematest hirmudest, siis ei pruugi ta end sulle kohe alguses emotsionaalselt avada. Olles aga mõistlik, empaatiavõimeline ning hea kuulaja, on sul võimalik ta endasse armuma panna kiiremini kui arvata oskad.

Vähk on äärmiselt emotsionaalne, kergesti haavuv ja heitlikud meeleolumuutused on üks osa tema igapäevast. Seetõttu vajab ta enda kõrvale kedagi, kes teda mõistaks ja tema tunnetepuhanguid ei kritiseeriks. Liiga rutakas, tahumatu ja jõuline lähenemine võib ta aga täielikult eemale peletada. Üks kuldne nõuanne, kuidas Vähist silmarõõmu tähelepanu võita, on pisut abituna näimine.

Lõvi

Särava Lõvi tähelepanu köitmine on üsna lihtne, kuna flirt ja armumine on kaks asja, ilma milleta see päikesemärk elada ei saa. Selleks, et temaga jutule saada, meelita ja kiida teda, jäta talle mulje, nagu ta oleks kõige seksikam ja kaunim olevus maa peal! Samas ole ettevaatlik, sest võltsid, labased ja liiga üle paisutatud võrgutamismaneerid tabab see kaslane instinktiivselt ära.

Kõige suurem viga, mida sa teha saad, on tema suure ego haavamine – pidev kritiseerimine, igasugune alandus või tema rumalaks tegemine teiste ees võivad osutuda saatuslikeks. Olgugi, et Lõvi hindab partnerit, kes on emotsionaalselt tugev ja otsustusvõimeline, ära proovi tema üle domineerida või teda kamandada. Las ta särab enda karismaatilises ja mänglevalt võimukas valguses!

Juhul, kui see sinu jaoks aga suureks probleemiks osutub, siis mõtle enne hoolikalt järele, kui end temaga siduma hakkad. Kui oled kõikidest eelnevatest nõuannetest kuulda võtnud, kuid soovid enda Lõvist silmarõõmu täielikult pöördesse ajada, siis lisa sellesse kirglikusse võrgutustantsu pisut armukadedust. Muuda ta natuke armukadedaks, sest mõte tulisest konkurentsist paneb teda sind veelgi rohkem ihaldama. Ära mine sellega aga liiga kaugele, sest tema raevukat viha, mis tõelise armukadeduse korral ilmneb, on võimatu ohjeldada!

Neitsi

Neitsisse on kerge armuda, kuid tema südame täielik võitmine on üsna paras väljakutse. Olgugi, et ta võib olla sinust vägagi huvitatud, ei näita ta seda alati välja. Juhusuhted ei ole tema teema ning oma jaheda, eemaloleva hoiaku läbi soovib ta lihtsalt aega võtta ning veenduda, et sa oled tema jaoks see õige.

Tema kättesaamatus võib su tõeliselt hulluks ajada, kuid ära anna liiga varakult alla, sest pärast tema lõplikku võrgutamist põleb tema armastuse leek sinu vastu ühtlase ja püsiva leegiga! Ole valmis tema tähelepanu võitmiseks esimesi samme astuma, kuid ära tee seda liiga pealetükkivalt, sest vastasel juhul võib ta seitsme tuule suunas lihtsalt jooksu pista.

Selleks, et temaga kokku saada, küsi kavalalt temalt nõu või palu abi mõne praktilise probleemi lahendamisel. Olles oma loomuselt tark, abivalmis ja täiuslikule korrale orienteeritud, ei suuda Neitsi sinu abistamisest ära öelda.

Võlu teda enda teadmiste, intelligentsiga ning veendu, et näeksid temaga kohtudes laitmatu välja! Perfektsionistlik Neitsi hindab väga kõrgelt sinu puhast, korralikku ja kaunist välimust. Ja loomulikult ära unusta enne tema külla kutsumist kraanikausis mõnulevad nõud pesta ja riukalikud tolmukübemed kapi pealt pühkida!

Kaalud

Oled otsustanud Kaaludest kullakese endasse armuma panna? Suurepärane, kuid selleks, et tema südameni jõuda, võiksid võtta õppust mõnest kuldsest nõuandest. Kaalude tähtkuju esindajaga vestlusesse astumine võib olla üsna lihtne, kuid tema lõplik alistamine juba märksa keerulisem.

Karismaatilisele ja sarmikale Kaaludest tegelasele meeldib väga flirtida (ta on selles lausa kadestamisväärselt meisterlik), seetõttu tuleks sul ruttu tegutseda enne, kui mõni teine konkurent ta lõksu meelitab! Vaata, et sa liiga hoogu ei satu ja teda püsisuhte teemal tagant ei survesta, sest tänu pidevale kaalutlemisele soovib sinu Kaaludest väljavalitu erinevaid võimalusi võimalikult kaua avatuna hoida.

Samuti ära ole tema juuresolekul lärmakas, agressiivne või ebaviisakas. Kaalude päikesemärgi all sündinud inimene väldib iga hinna eest inetutesse konfliktidesse sattumist. See on üsna imetlusväärne, kuidas ta püüab alati probleemidele rahulikult, mõistuspäraselt läheneda ning sama ootab ta ka sinult. Kuna Kaalud hindavad väga kõrgelt õiglust ja suuremeelsust, siis ole valmis nii saama kui ka andma.

Egoistlikud ja ahned kullakaevurid tema meelisrepertuaari ei kuulu. Võrguta teda kauni naeratuse, sooja oleku, meeldiva vestluse ja kirgliku, kuid siiski pisut salapärase silmsideme saatel!

Skorpion

Selles, et mõni veetlev Skorpion su tähelepanu köitnud on, pole midagi imestada. Olles oma olemuselt kirglikud, seksapiilsed ja intensiivsed, tõmbavad Skorpionid vastassugu väga kergelt ligi. Selleks, et Skorpionist silmarõõmus huvi äratada, jäta endast intrigeerivalt salapärane mulje. Mitte miski muu ei kütkesta teda rohkem kui lummav müstika! Anna endast esimestel kohtingutel võimalikult vähe informatsiooni ja vürtsita teie koosviibimisi võrgutava mõistujutuga.

Juhul, kui sa teed end liiga kättesaadavaks ja ta saab sind kui avatut raamatut lugeda, siis ära imesta, kui teist kohtingut enam ei tule. Sinu salapärasus ja mõistatuslik kättesaamatus mõjuvad talle tõelise väljakutsena, millest ükski tulihingeline Skorpion naljalt juba ei loobu.

Samas ole ettevaatlik ning veendu, et jääksid selle nõidusliku võrgutustantsu ajal igati ausaks, sest juhul, kui sinu Skorpionist kullake peaks hiljem teada saama, et oled enda kohta põnevaid jutte kokku luisanud, ei suuda ta sind hiljem enam mitte kunagi usaldada. Üle kõige siin maailmas hindab Skorpion ausust – valelikud või truudusetud petised heidab ta põlgusega kõrvale.

Tee Skorpioni südameni võib olla üsna keeruline, kuid kui tema südame kambrikese ukse juba kord lahti oled muukinud, siis ootab sind ees põnev ja intensiivne suhe, tulvil palavat kirge ja maagilist salapära!

Ambur

Kohting Amburiga võib olla tõeline lõbusõit! Ta on enesekindel, võluv ja vastupandamatult vaimukas. See sind tema juures köidabki, kas pole nii? Kui soovid, et ta sinusse sügavalt armuks, siis tuleb sul eelkõige olla positiivne, lõbus, enesekindel ja kaunis naeratus mõjub talle lausa joovastavalt. Näita talle välja, kui väga sa elu armastad ja mis peamine – aja ta naerma! Siinkohal ei ole juttu viisakast itsitamisest, vaid ülevoolavast südamest naermisest.

Mitte miski muu ei pane tema südant kiiremini põksuma kui võluv kaaslane, kes peab lugu suurepärasest huumorist ja kes oskab täiel rinnal elu nautida. Liiga tõsistest, pahuratest või pidevalt mustas augus olevatest inimestest hoiab ta suure kaarega eemale.

Lisaks naljatlemisele meeldib Amburile ka väga sügavatel teemadel vestelda. Kui tunned, et huumorit on juba küllaga olnud, küsi temalt, mida tähendab tema jaoks õnn või mis on elu mõte. Kuula tema suurepäraseid mõtteid ja filosofeeri usinalt kaasa.

Ambur ihkab enda kõrvale partnerit, kellega saaks koos pööraseid nalju teha, vabadusele au andes seigelda, kuid kelles peitub ka midagi palju sügavamat – oskus võtta elu kui kõige võimsamat spirituaalset kogemust.

Kaljukits

See ei pruugi küll väga romantilisena kõlada, kuid Kaljukitse võrgutades tuleb sul olla mõistuspärane, kaval ja pragmaatiline. Olles oma loomuselt praktilised ja ambitsioonikad, kalduvad Kaljukitsed otsima enda kõrvale kedagi, kes aitaks neid elus nii professionaalses kui ka majanduslikus mõttes edasi. Seega jäta talle mulje, et tänu sinu laiale tutvusringkonnale või kasulikele teadmistele on tal võimalik nii mõnigi suurejooneline eesmärk ellu viia.

Juhul, kui see peaks sulle ärakasutamisena tunduma, siis tegelikult see nii ei ole.  Sinu silmarõõmust Kaljukits on enda tugeva pealispinna all üsna romantiline ja haavatav, kuid lisaks hellustele soovib ta näha enda kõrval kedagi, kes jagab temaga samu väärtusi. Kui oled töökas ja ambitsioonikas, siis on sul suured šansid tema südame võitmisel!

Laisad, kergemeelsed ja ainult lõbule orienteeritud tegelased tema lemmikute nimekirja ei kuulu. Üks asi, millest sa kindlasti mööda vaadata ei tohiks, on sinu väljavalitust Kaljukitse ettevaatlikkus! Ära püüa teda esimesel kohtingul kohe voodilinade vahele vallatlema kutsuda, sest olles oma loomuselt konservatiivne ja ettevaatlik, soovib Kaljukits kõigepealt sind tundma õppida.

Samas ära jää igavesti ootama, et sinu väljavalitu suhte edasiarenemise nimel ise esimese sammu astuks, sest tänu tema ratsionaalsele mõtlemisele ja kurikuulsale ettevaatlikkusele võid sa enne temapoolset algatust ootamisest lihtsalt hulluks minna. Võrguta enda Kaljukitsest armsamat innukalt ja kavalalt, olles ise seejuures nagu väljapeetud daam või härra mõnes klassikalises filmistseenis!

Veevalaja

Mida ta mõtleb või tunneb? Kas ma üldse meeldin talle? Juhul, kui oled sügavalt sisse võetud mõnest veetlevast Veevalajast, siis on need mõtted kindlasti sinu peast läbi käinud. Olgugi, et sarmikas ja võluv Veevalaja tõmbab endale palju austajaid ligi, on ta ise siiski väga valiv ning kindlasse suhtesse astub alles pärast tõelist armumist.

Seetõttu võib Veevalaja võrgutamine üsna parajaks väljakutseks osutuda, kuid ära heida meelt, sest siin on sulle mõned kasulikud nõuanded. Kui soovid Veevalaja südant võita, siis julge olla sina ise! Veevalaja hindab väga kõrgelt unikaalseid ja omapäraseid inimesi, kes ei häbene enda tõelist olemust teistele välja näidata. Halli massi sulanduvad vagurad hiirekesed temas erilisi tundepuhanguid ei tekita. Lase enda sisemisel minal tõeliselt särada ning kui sul peaks riidekapis olema midagi äärmiselt seksikat ja ekstsentrilist, siis pane see temaga kohtingule minnes julgelt selga!

Kõige suurem viga, mida oma Veevalajast väljavalitu võrgutamisel teha saad, on tema armastatud vabaduse piiramine. Pidev omandihimu, kontroll ja nõudlikkus on tema puhul kolm kindlat suhte rikkujat. Lase enda silmarõõmust Veevalajal olla täpselt see, kes ta on, ja sa näed, kuidas ta armunud pilgu saatel sind siiralt tänab.

Kalad

Kuna romantiline Kalade päikesemärgi esindaja armub tavaliselt väga kiiresti, siis võib tema võrgutamine üsna lihtne olla. Juhul, kui lähened enda Kaladest kullakesele õiget viisi pidi, siis kuulub tema suur ja hell süda üsna peagi ainult sinule. Selleks, et teda enda maagilise loitsu alla panna, flirdi temaga pööraselt! Vaata talle õhtu jooksul mitmeid kordi sügavalt silma, ise samal ajal kaunilt naeratades ja mõtetes temalt riideid seljast kiskudes.

Olles oma loomuselt telepaatiline, saab Kaladest silmarõõm sinu saadetud signaalist väga hästi aru ja varsti leiadki end tema embusest. Vii enda armsam täiskuu ajal mere äärde punast veini jooma või vaadelge koos hommikutundidel päikesetõusu, sest romantika on üks nendest asjadest, milleta Kalade tähtkuju all sündinud tegelane elada ei saa!

Samuti on sul kerge tema südant võita, kui lased tema piiritul kujutlusvõimel või mängulisel poolel avalduda. Mängige koos mõnda lauamängu, kus ta saaks enda suurepärase fantaasia käiku lasta, või vii ta lõbustusparki. Niiviisi pääseb sinu Kaladest väljavalitu mõneks hetkeks argirutiinist ja seda ta just vajabki.

Loomulikult ära unusta kõike seda tehes tema hingele piisavalt ruumi ja vabadust anda. Ära survesta teda liiga varakult suursuguste abieluplaanidega ega lämmata teda kohustustega, sest vastasel juhul võib sinu Kaladest silmarõõm lihtsalt jooksu pista!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles