Kaheksa paaride kõige levinumat kahetsust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Female First vahendab uuringut, kus paaridelt küsiti, mida nad enim kahetsevad.

  1. Et te ei olnud nooruses säästlikumad. Kui te alles hakkasite deitima, kulus kogu raha restoranidele ja kallitele kohtingutele, sest te armastasite armunud olemist ning koos seiklemist, ükskõik, mis oli selle hinnaks. Nüüd te kahetsete, et ei olnud alguses säästlikumad ning ei pannud raha kõrvale korteri sissemakseks või ei investeerinud seda tuleviku tarbeks.
  2. Et teil polnud piisavalt eneseusku. Te küll olete teineteist julgustanud, kui ees seisid erinevad uued väljakutsed, kuid millegipärast ei uskunud te kunagi päriselt, et oletegi nüüd õnnelik, saanud hea ametiposti ning teete oma tööd hästi.
  3. Et te ei teinud piisavalt trenni. Liiga varases suhtefaasis leppisite te koos telekavaatamisega. Vahel harva käisite te koos jalutamas, aga nüüd olete te eas, kus tundub, et elustiili muutmine on liiga keeruline.
  4. Et te ei reisinud piisavalt. Ühtäkki on käes aeg luua pere ning lastega reisimine on palju keerulisem ning ka kulukam. Te mõlemad olete nüüd kurvad, et ei sundinud teineteist rohkem takka ning ei reisinud, kui selleks oli rohkem võimalusi.
  5. Suitsetamine. Ükskord otsustasid sa, et mis see üks suits siis ka ära ole ... Nüüd on möödas aastad ja mahajätmine tundub ületamatult raske.
  6. Et te ei usaldanud sisetunnet. Kindlasti on teiegi elus hetk, mil vaatate sellele tagasi ja saate aru, et oleksite pidanud käituma nii, nagu sisetunne soovitas. See kehtib ka suhetes. Sisetunne on väga hea baromeeter, seda tasub rohkem usaldada.
  7. Et te ei maganud rohkem. Aastaid olete te mõlemad maganud liiga vähe. Kui te olite nooremad, ei andnud see tunda, nüüd aga küll. Silmade all on tumedad ringid ning tervis hakkab järele andma. Te mõlemad soovite, et saaksite aega tagasi keerata ning teha paremad valikud juba nooremas eas, sest mõistate nüüd, kui tähtis on enda ja oma partneri tervise eest hoolt kanda.
  8. Et te ei söönud iga päev hommikusööki. Aastaid jätsite te hommikusöögi vahele ning vedasite kuidagi lõunani välja. Nüüd olete mõlemad mõistnud, kui oluline on korralik algus päevale ning kumbki teist ei saa töö juures lubada, et päeva esimene pool pole nälja tõttu eriti produktiivne.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles