Eksperdid tegid kindlaks, mis kell tuleks Tinderit kasutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tinderi, nagu teistega mobiilirakenduste puhul, on suureks plussiks see, et seda saab kasutada igal ajal ja igas kohas. Aga kui sa kasutad seda populaarset rakendust lõuna paiku või südaööl, sest sul ei tule und, siis ära imesta, kui sa ei saa väga palju vastuseid.

Huff Post ja analüütikafirma Nielsen tegid väikese uuringu, et välja selgitada, millal oleks kõige mõistlikum Tinderit kasutada, et saada teistelt ka vastuseid. Selgus, et õige aeg Tinderi kasutamiseks on õhtul kell 21, sest just siis on üle 50 protsendi Tinderi kasutajatest aktiivsed.

Eksperdid täheldasid, et kasutajate aktiivsus langes märgatavalt pärast kella 22. Suurem osa kasutajatest muutus uuesti aktiivseks kella 9 paiku hommikul, ent kõige suurem oli aktiivsus siiski õhtul mõnda aega enne seda, kui inimesed valmistuvad magamaminekuks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles