Viis kõige brutaalsemat lahkuminekulugu

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Lahkuminekud on vastikud ja teevad igal juhul haiget, kuid mõned lood on jubedamad kui teised. A Plus valis Redditist välja viis kõige brutaalsemat lahkuminekulugu. Jagame neid ka teiega.

  1. Sugu vahetav eks. «Me olime kolm aastat koos olnud, teinud tulevikuplaane ning kaks aastat juba koos elanud, kui mu eks ütles, et ta alustab soovahetusteekonda, et saada naiseks. Mis teeb selle kohutavaks lahkuminekuks ei ole mitte fakt, et ta elab nüüd õnnelikult naisena. Kui ta mulle oma identiteedist rääkis, vastasin talle rahulikult: «Ma armastan sind, austan sind ja soovin sulle tulevikuks kõike head. Aga ma ei saa jätkata sinuga suhet, sest ma ei tunne kirge naiste vastu.» Ta kaotas täiesti pea! Tuleb välja, et ma oleksin pidanud teadma ja ta eeldas, et ma olen biseksuaalne. Ta nimetas mind transfoobiks, loopis asjadega, sõimas kuidas suutis. Veel aastaid saatis ta mulle e-kirju, nimetades mind kohutavaks inimeseks, et ei tahtnud temaga suhet jätkata. Ta ei suuda absoluutselt mõista, et täpselt nagu tema puhul, on ka minu seksuaalne orientatsioon ja identiteet paigas. Ma olen lihtsalt nii sündinud!» (RubixRube)
  2. Kummituseks. «Ta isegi ei vaevunud mulle ütlema. Ta lihtsalt jäi aina kaugemaks ning lõpuks lihtsalt lõpetas minuga rääkimise.» (Immortal_Azrael)
  3. Selvefotograafist eks. «Lisaks sellele, et ta ei olnud minuga kolm kuud lihtsalt enam suhelnud, saatis mu eks mulle täiesti lambist tekstisõnumi. Ta saatis foto sellest, kuidas ta oma uue poiss-sõbraga ameleb.» (jdgrafton)
  4. Põgenev eks. «Mind lihtsalt hüljati. Ilma mingi selgituseta, ilma mingi hoiatuseta. Mul pole vastuseid. Ühel päeval me planeerime abikaasaga elevil ühist tulevikku. Järgmisel päeval on ta lihtsalt läinud, lõpetas igasuguse suhtlemise ja kontakti polnud võimalik enam saada. Minu arvates ei saa olla midagi hullemat.»
  5. Naljaninast eks. «Sain e-kirja, kus oli kirjas: «Welcome to Dumpsville. Populatsioon: sina.» See nali võis olla naljakas «Simpsonites», aga mitte päriselus.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles