Tee rinnapiimast maski, smuutit ja näokreemi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Rinnapiim on täiuslik toit beebile ja lohutav lisatoit suuremale põnnile, toetades lapse tervist mitmel kasulikul moel. Kui sul juhtub olema piima rohkem kui laps soovib, tasub seda välja pumbata, et ka ise rinnapiima imelistest omadustest kasu lõigata. 

Vanad egiptlased segasid rinnapiima meega ja kasutasid seda ravimina. See on vaid üks näide rinnapiima tervendavast toimest, mis on tõestust leidnud ammustest aegadest saadik. Daily Mail pakub välja võimalusi, mida rinnapiimaga veelgi peale hakata.

Näohooldus

Kui ühes Chicago ilusalongis hakati teenusena pakkuma rinnapiiga-näohooldust, soovisid paljud seda kodus ise järele proovida. Õnneks on see lihtsamast lihtsam - sega vaid rinnapiim valge saviga, jahuta segu ja hõõru see ringjate liigutusega näonahale. Massaaž parandab naha elastsust ja vereringet.

Peale rinnapiima mitmete kasulike omaduste on savis E-vitamiini, mis parandab ja noorendab nahka. Rinnapiimamask on niisutava toimega, teeb naha siledaks ja sobib ideaalselt ka tundlikule nahale. 

Smuuti

Rinnapiima joomine võib tekitada võõristust, kuid seda saab edukalt peita tervisest pakatava smuuti sisse. Selleks sega kannmikseris rinnapiima maasikate, apelsinimahla, külmutatud banaani ja ananassitükkidega. Naised, kes on proovinud, ütlevad, et rinnapiima maitset ei jää tunda.

Näokreem

Väidetavalt on rinnapiim hea ja tasuta ravim ka akne või rosaatsea vastu. Teatavasti kasutataksegi lauriinhapet akneravimites. Kui piim on omast käest võtta, tasub seda ju proovida? Õpetuse kohaselt tuleb enne nägu leige veega puhtaks pesta, seejärel kanda rinnapiima põletikulisele kohale ja lasta õhu käes ära kuivada. Kui rinnapiima kasutada puhastuspiimana, tuleb seda kanda kogu näole ja siis puhta rätikuga maha pühkida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles