Huulepulgatest: kõige mõnusamad niisutavad huulepulgad

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Обращаем ваше внимание, что статье более пяти лет и она находится в нашем архиве. Мы не несем ответственности за содержание архивов, таким образом, может оказаться необходимым ознакомиться и с более новыми источниками.
Фото: PantherMedia

Huulte värvimine – see on eelkõige tujutõstev, meeleline elamus. Kui sinagi arvad nii, otsid ehk eeskätt huulepulka, mille pealekandmine valmistaks naudingut. Kaunist käekoti-kaaslannat, mille hõrk aroom, peen tekstuur ja võrratu värv sulle pai teeks ning naeratuse näole võluks. Ei teeks ka paha, kui koostis oleks huultele hell, niisutav, siluv, volüümi lisav ja siidpehme. Ja kui päeva jooksul saad oma huulepuna värskendada, eks ole seegi ju nauding!

Naudingutega vallutavad huulepulgad.

Фото: PantherMedia

1. Clarins Rouge Eclat huulepulk, toon 24 Pink Cherry  24.20

huultele hell, niisutav, siluv, volüümi lisav ja siidpehme.

Heili Sibrits: Mulle meeldivad säravad toonid, aga väga tähtis on ka see, et huulepulk ei koormaks huuli, oleks niisutav, lõhnav, pehme ja mõnus. Rouge Eclat seda kõike pakub. Just käisin tujutõstval shopping’ul ja esimene asi, mida naisel alati vaja, on punane huulepulk.

2. Sensai The Lipstick, kulla ja siidiga vananemisvastane huulepulk, toon 16 Ridou 52.-

Kristina Herodes: Huuli hellitav ja siluv puna, mis annab huultele imekauni niiske läike ja muutis isegi minu tibatillukese suu ahvatlevalt lopsakaks. Värvitoon on kuninglikult peen, pilkupüüdev, kuid mitte silmakriipiv. Selline hõrk moonikarva toon, heledapäisele ideaalne punane.

3. Guerlain La Petite Robe Noire lõhnav gurmeetekstuuriga ja ultraläikiv puna, toon Red Heels 31.40

Mari-Liis Veskus: Võrdlemisi tugev lõhn meenutas natuke nõukaaja huulepulki, mida lapsena sai uuritud. Neutraalne see pole, pigem selline nostalgialaks. Hästi pehme ja kreemine konsistents kaitseb hästi huuli ja püsivuse poolest on samuti ok.

4. Dior Rouge Addict huulepulk, toon New Look 36.61

Evelyn Kaldoja: Mulle meeldib, et see huulepulk on küll efektne ja särav, kuid toon ei jää liiga tugev, vaid šikk. Kannan seda alati peale pintsliga ning kestab kenasti, isegi peale sööki.

5. YSL Rouge Pur Couture, satiiniläikeline huulepulk, toon 01 Le Rouge 35.99

Anu Saagim: Luksuslik siidine koostis ja saatuslikult naiselik, julge toon. Huultel väga nauditav ja koostiselt vastupidav. Lisaks võlub mind kaunis disain ja meeleline aroom.

Фото: Martin Perens

6. The Body Shop superniisutav huulepulk, toon 101 – 14.50

Heili Sibrits: Hästi mõnusalt kreemjas, pehme ja siidine. Klaasile jälje ta muidugi jätab. Mulle meeldis, et ta kulub ära ühtlaselt, ei jää krobeline. Toon on põhjamaisele jumetule inimesele lihtsalt suurepärane.

7. Pupa I’m Lipstick, toon 303 – 14.90

Kristina Herodes: Rabav ja rikkalik toon, mis naelutab huultele kõik pilgud. Peale kandes tundub pehme ja mõnusa koostisega, mida huultel ei tunne – kerge on isegi unustada, et täna on see punase-huule-päev. Viimistluselt jäävad huuled siidmatid ja efektselt ruumilised.

8. Clarins Joli Rouge hooldav ja niisutav huulepulk, toon Watermelon 23.90

Britt Rosen: Clarinsi huulepulk tundub huultel õhkkerge ja pehme nagu siid. Hoiab huuled pikalt sametised ja elab kenasti üle nii hommikukohvi kui ka kerge eine.

9. Oriflame Giordani Gold Jewel niisutav huulepulk 11.19

Kristina Herodes: Selline hea klassika – kreemja koostisega, sügava ja särava tooniga, naiseliku disaini ja keskmiselt hea kestvusega. Päeva jooksul uuendamine suud kuivaks ei muuda, vaid tundub huultele väga meeltmööda olevat ja loob meeldiva kaitsekihi külma tuule eest.

10. Essence XXXL Shine huuleläige, toon Pretty In Hibiscus 2.49

Hanneli Rudi: Huule peal tõeliselt mõnus! Mulle kohe meeldib seda kanda, magusa moosi lõhnaga, niisutav, pehme ja särav. Tavaliselt mul kõik huulepulgad lähevad hapuks, see on vist ainus, mis mul enne otsa saab!

Фото: Maiken Staak / Jumestusjutud

TESTGRUPP Heili Sibrits (Postimehe kultuuritoimetuse juhataja), Sigrid Kurgjärv (Postimehe turundusjuht), Evelyn Kaldoja (välisuudiste toimetuse juhataja), Anu Saagim (Elu24.ee peatoimetaja), Mari-Liis Veskus (Kanal 2 produktsioonijuht), Heili Klandorf (Elustiili juhataja), Britt Rosen (Elustiili toimetaja), Egle Pullerits (Postimehe keeletoimetaja) Liisa Tagel (arvamusportaali toimetaja), Piret Kooli (Arteri toimetaja), Hanneli Rudi (Tarbija toimetuse juhataja), Siiri Liiva (Tarbija reporter), Kerli Kivistu (Tarbija reporter), Dagmar Lamp (Naine24.ee toimetaja), Meisi Volt (Elu24.ee reporter)

Комментарии
Copy
Наверх