Kõige tüütumad viisid, kuidas armunud sotsiaalmeedias valentinipäeva tähistasid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Valentinipäevaga seonduvad punased roosid, südamekujulised kommid ja ääretult tüütud postitused, mida su armunud sõbrad üksteise seinale sotsiaalmeedias jätavad. Partneriga uhkustamine, musiselfid, pildid kingitustest – neid kõiki võis sel romantilisel päeval näha nii Facebookis kui Instagramis.

Järsku olid isegi üks neist, kes taolisi postitusi jagas? Kui jah, siis loe, millised postitused ärritavad teisi kasutajaid kõige rohkem, kirjutab RedBook.

  • Musiselfi

Paljudel paaridel on kombeks sotsiaalmeedias jagada fotosid sellest, kuidas nad musitavad või suudlevad. Tegelikult ei soovi teised seda näha ja polegi ju põhjust, miks peaks keegi vaatama, kuidas te musitate.

  • Kinkidega uhkustamine

Kallim ostis sulle valentinipäeva puhul kingituse? Ja mitte lihtsalt lilled ja veini, vaid midagi hoopis hinnalisemat? Kõlab uhkelt, aga jäta see pigem enda teada, ära jaga selliseid hetki oma sadade sõpradega sotsiaalmeedias.

  • Postitus, mille oleks võinud sõnumiga saata

Värskelt suhtesse astunud inimestel on ikka kombeks üksteise seinale armsaid sõnumeid saata. Aga kui sa elad juba selle inimesega koos – ja võib-olla istute parajasti kõrvuti diivanil –, siis ära kirjuta Facebookis tema seinale: «Ma armastan sind!» Kui tahad seda talle öelda, helista või saada sõnum.

  • Iga kuu koosoldud aja tähistamine

Keskkoolis on ju tore see, kui tähistate kolme koosveedetud kuud, aga täiskasvanuks saades on see pigem tobe.

  • Uhkeldavad märksõnad

Vahel tahaks ikka jagada toredaid pilte oma sõpradega, aga ürita vältida liialt uhkeldavaid märksõnu (#maailmaparimpeika, #igavenearmastus, #olenkõigeõnnelikum, #küllmulonvedanud jms).

  • Postitused stiilis «Me ei tähistagi valentinipäeva!»

Hea küll, võib-olla olete teie üks neist paaridest, kes on otsustanud, et valentinpäev ei oma teie jaoks suurt tähendust. Ometi on üks teist – või ka mõlemad – otsustanud seda mõtet jagada teistega läbi sotsiaalmeedia. «Me oleme juba viis aastat koos olnud ja arvame, et valentinipäev on tobe.» Olgu, aga miks te peate vajalikuks seda seisukohta teistega jagada? Kas see pole mitte tobe?

  • Passiiv-agressiivsed postitused

Uhkustajatest vahest hullemad on need, kes kurdavad sotsiaalmeedias, et nende kallimad ei ostnud neile valentinipäevaks midagi. Tegelikult see pole ju sugugi tähtis päev, milleks omandada sellele nii suur tähendus?

  • Lilledega uhkustamine

Kui su kallim pole just tunnustatud lilleseadja, siis pole mingit põhjust, miks sa peaksid temalt saadud lilledest pilti tegema ja seda teistega jagama.

  • Südamekujulised poosid

Teate küll neid tüütuid poose, kus partnerid seisavad teineteise vastas ja moodustavad oma kätega suure südame. Pigem jätke see tegemata või hoidke taolised fotod vaid endale.

  • Pildikollaaž koosveedetud hetkedest

Tavaliselt ei näe need fotokollaažid kuigi professionaalsed välja, vaid jätavad mulje, et sa tahad korraga võimalikult paljude fotodega eputada.

  • Üleolev pühendus vallalistele

«Ärge muretsege, mu vallalised sõbrad, küll leiate teiegi armastuse.» Esiteks on tobe arvata, et sõbrad tahavad oma ellu samu asju, mida sina tahad – väga võimalik, et nad on vallalisena kordades õnnelikumad kui sina suhtes olles. Teiseks on see viimane asi, mida ükski vallaline kuulda tahab.

  • Meeleheitlik tähelepanuvajadus

Teate küll neid paare, kes jagavad Facebookis oma imearmsaid kihlumispäeva pilte ja lugusid, ise salamisi lootes, et just nende lugu kogub internetis populaarsust ja jõuab ehk mõne väljaandenigi. Sellised postitused on ühed tüütumad, sest tavaliselt ühendavad need endas mitmeid eelpool mainitud asju – uhkeid kinke (sõrmus), partneriga uhkustamist («Ta on mul lihtsalt parim!»), punaseid roose (ilmselt rohkem kui üks) ja lubadust teineteist igavesti armastada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles