28-aastane medõde unistab merineitsiks saamisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

28-aastane Candice Smith nägi 2-aastaselt Disney filmi «Väike merineitsi» ja alates sellest ajast saadik on naist saatnud unistus: temastki võiks saada merineitsi.

Kaks aastat tagasi mõistis Uus-Meremaal elav Smith, et tema unistus ei pruugigi olla ebareaalne. Ta nägi YouTube’is videot ameeriklannast Melissast, kes ujus merineitsi sabaga ookeanis. Candice Smith, kes jagab oma lemmiktegevusest sageli fotosid Instagrami vahendusel, ütles, et «merineitsiks olemine» on tema jaoks kui mediteerimine ja see puhastab mõtteid, kirjutab Daily Mail.

«Ma armastan kõige rohkem vees olemist… ma kasvasin üles mere lähedal, seega see on kui osa minust,» rääkis naine. «Ja saba või uimega ujumine on minu jaoks nii loomulik, see teeb mind nii õnnelikuks. Vee all on nii vaikne ja ma olen seal nii graatsiline.»

Oma esimese saba õmbles naine 2015. aastal. Ta kasutas venivat riiet, kuid tema sõnul ei näinud esimene saba kuigi realistlik välja. Hiljuti sai ta valmis oma teise saba, mis on kaunistatud erinevate litritega ja sellega on naine palju rohkem rahul.

Saba valmistamisele kulus umbes 50 tundi ja 600 Uus-Meremaa dollarit (356 eurot). Ta oli endale seadnud tähtaja – puhkuse –, mistõttu oli ta vahel ka öösiti üleval ja õmbles saba. Järgmise saba tahaks naine teha silikoonist, sest see peaks olema tema hinnangul veelgi realistlikum.

Candice Smithi pere ja sõbrad on olnud väga toetavad. «Alguses nad arvasid, et ma olen imelik! Aga nüüd nad näevad seda kõike oma silmaga ja on väga toetavad. Mu partnerile ei meeldi avalik tähelepanu, seega temas tekitab see asi kohmetust, aga ma usun, et ta harjub sellega,» sõnas noor naine.

Võõraste reaktsioonid on olnud nii positiivsed kui negatiivsed, ent naine üritab teiste halvustavaid kommentaare mitte hinge võtta ja naudib oma unistuse teoks tegemist. «Ma ei tee ju kellelegi liiga ja see teeb mind ääretult õnnelikuks ning rahulikuks. Kui sa armastad seda, mida sa teed, siis ei oma teiste arvamus mingit tähtsust,» nentis ta.

Naine töötab medõena ja naudib endi sõnul väga ka seda, ent tema järgmiseks eesmärgiks on saada professionaalseks merineitsiks. Praegu on see tema jaoks väga nauditav hobi, kuid ta tahaks väga teha seda tööna. «Minu suurimaks unistuseks on see, kui saaksin ujuda ja esineda mõnes veepargis. See oleks parim,» õhkas naine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles