Lugeja: ärge põdege oma venitusarme!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meie eilse loo peale naisest, kes ei häbene oma venitusarme, kirjutas meile lugeja, kes teab täpselt, mis tunne on elada venitusarmidega.

Lugesin naisest, kes kaotas pool oma kaalust ega häbene venitusarme.

Ka minul on venitusarmid – sain need raseduse ajal. Mulle pole kunagi tulnud pähe neid häbeneda. 

Võib-olla on asi selles, et enamiku oma elust olen olnud nö tavalise kehaga naine. Mitte paks, aga ka mitte modellimõõtu. Ilmselt on mul seetõttu olnud lihtsam leppida sellega, et olen niisugune nagu olen. Mul ei ole midagi taga nutta, sest ma pole kunagi olnud ideaalse väljanägemisega.

Rannaaeg on küll kaugel, kuid ilmselt mõtlevad juba paljud naised bikiinivormile. Olen igati tervislikkuse poolt, kuid soovitan rannaga seoses kõik muremõtted peast visata.

Rannas päevitamine on absoluutselt mittevajalik. Mina ise päevitada ei tohigi, seega käin rannas ainult ujumas või olen varjus.

Ujumine on üks parimaid asju maailmas! Nii kehale kui hingele. Vette minnes oled sa rannariietes nähtav vaid need mõned sekundid, mis sul riiete seljastvõtmise ja vette jõudmise vahele jäävad. Ei mingit mõtet muretseda rannavormi pärast! Naudi parem vett.

Kui sa siiski tahad rannas ka peale ujumist aega veeta, siis jää varju ja hoia riided seljas. Tervislik ja jällegi pole põdemist figuuri pärast. Olen endale leidnud kaunid ja mõnusad õhulised riided, mis päikese eest kaitsevad ja millega palava ilmaga võimalikult jahe on.

Suvi on meil niivõrd lühike, et igal aastal pole mul õnnestunud bikiine selga saadagi. Mis mõtet on sellise kliima juures rannavormi pärast muretseda? Need mõned korrad, mis sul õnnestub rannas käia, tuleks täielikult nautimisele pühendada. Muretsemine lihtsalt ei kuulu selle juurde.

Unusta bikiinivorm ja oota suve rõõmuga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles