Armastavate paaride kümme harjumust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

On suurepärane, kui me saame oma elu kellegagi jagada. Armastatud inimesega võivad isegi tavalised ja rutiinsed tegevused tunduda erilistena, kirjutab Bright Side. Siin on kümmekond igapäevast hetke, mida armastavad paarid sageli omavahel jagavad.

  1. Te käite koos duši all. Duši all läheduse (ja mitte ainult intiimset sorti läheduse) jagamine on miski, mis tuleb suhte arenemisega kaasa.
  2. Samade telesaadete vaatamine. Isegi, kui te olete eraldi, sätite te end samal ajal teleka ette, et koos lemmiksaadet või –sarja vaadata, samal ajal omavahel sõnumite vahendusel muljeid jagades.
  3. Teie voodi on ära jagatud. Üsna kiirelt kujuneb teil välja, kes magab mis asendis ning kummal voodipoolel. Samal ajal te teate, kui oluline on hea unekvaliteet, seega on teil mõlemal magamisharjumused, mis üksteise und ei sega.
  4. Kaisutamine. Kaisutamine on üks mõnusamaid asju ning sageli jäätegi te kaisus olles magama. Kui asend muutub ebamugavaks, siis kindlasti on teil jalad omavahel põimitud, sest iha teineteist ka unes puudutada ja mingilgi moel kaisus hoida on nii suur.
  5. Te otsustate koos, mida ja kus süüa. Te teate 70protsendilise tõenäosusega, kus või mida su kallim süüa tahaks, kuid otsused räägite te omavahel läbi ja teete need suurema osa ajast koos.
  6. Te naerate koos. Teistmoodi ei kujutaks te oma suhet ettegi. Te mõistate üksteise huumorimeelt, teate, kuidas vajadusel üksteise tuju tõsta. Ükskõik, mida elu teile ette ei viskaks, te saate sellega hakkama, seni, kuni teil on keegi, kes teid igas olukorras naeratama paneb.
  7. Vahetate teineteise ees riideid. Ükskõik, kas te elate koos või ei, millalgi saabub igas suhtes hetk, kus te aitate üksteisel riideid valida, tema aitab kinni su kleidiluku või valid sina talle sobivaimad sokid.
  8. Elate üle “päevad”. Kõik algab menstruatsiooniga, mis võib naisele olla kohutavalt valulik ja tüütu üleelamine. Kallim teab hästi, kuidas toeks olla. Kui päevad on möödas, algavad “meeste päevad” – kõik see stress, mis kogunes, kui naine oli pahas tujus ja hea õhkkonna säilitamiseks pidi rohkem pingutama, toob nüüd meespoolel kaasa tujukõikumisi. Te elate need üle, üheskoos.
  9. Kohtinguõhtute vestlused. Igal paaril on omad teemad, mille üle nad koos õhtust süües arutlevad. Kes räägivad kunstist ja kirjandusest, kes uutest telesarjadest, kes kannibalismist või füüsikaseadustest. Fakt on, et teil on oma unikaalsed jutuajamised, mis ei oleks samad ühegi teise inimesega.
  10. Padjakoosolekud. Päeva lõpus voodisse heites arutate te enne und päevasündmusi, emotsioone, plaane, unistate koos ning uurite, kuidas teine end tunneb, kuidas tal läheb. Ja siis uinute te üheskoos.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles