Üheksa asja sinu vannitoas, mis kohtingukaaslasele eemaletõukavalt mõjuvad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Te olete oma erutava kohtingutee alguses ning on aeg kaaslane endale külla kutsuda. Aga oled sa mõelnud, mida su kodu sinu kohta räägib? Luksusvannitubade tootja Hugo Oliver uuris välja, mis on peamised asjad vallaliste vannitubades, mis kohtingukaaslastele eemaletõukavalt mõjuvad.

  1. Halb lõhn. Tõenäoliselt ta mõtleb, et kas sa lõhnad tegelikult hoopis halvasti, aga lihtsalt oled seda seni osanud parfüümiga peita? Hullemal juhul hakkab ta sinu vannitoas võimalikele seedehäiretele mõtlema.
  2. Mustus. Niisiis, mõtleb ta – sa ei ole suurem asi koristaja. Aga sa ei viitsi isegi pingutada, et avaldada muljet, kui ta sulle esimest korda külla tuleb? Tõesti?
  3. Puuduv tualettpaber. See jätab sinust igatpidi halva mulje – kuidas on võimalik ilma tualettpaberita elada?
  4. Mustad rätikud. Keegi ei taha käsi võidunud rätikusse kuivatada.
  5. Puuduv seep. Kui ta teab, et sa ei ole käsi pesnud, siis vaevalt ta neid kirehoos suudelda tahab.
  6. Juuksekarvad kraanikausis. Kogunevad juuksetropid on lihtsalt vastikud vaadata.
  7. Mustad riided põrandal. Must pesu on ebaesteetiline, pealegi paneb see mõtlema, kui puhtad on need riided, mis sul praegu seljas on.
  8. Uksel pole lukku. See võib tekitada ebakindlust – võõras kohas pissimine on paljudele probleemiks, lisastress on teadmine, et keegi võib «kogemata» sisse astuda.
  9. Kulunud ja vana hambahari. See võtab igasuguse suudlemiseisu lõplikult ära.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles