Kevade seksikas pesu: salaelu uued suunad

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine pesumood
Kevadine pesumood Foto: Marc&Andre

Kes või mis kevade liginedes esimesena õide puhkevad? Veel varem kui lumikellukesed? Naised muidugi! Kohe tunned, kuidas veri keema läheb ja silmad plinkima hakkavad. Kevadetunde tähistamiseks on üks ülimõnus moodus – premeerida end uue kauni pesuga! Või anda vihje kallimale pisikese pitsilise paki tarvis. Teeme luuret pesumaailma uute ahvatluste hulgas.

Foto: Change

Foto: Change

Mis asi on õieti pesu? Moeasi, praktiline asi või osa naiste igapäevasest nõiakunstist? Hm … kõik kolm ja ilmselt enamgi veel. Paar paelakest ja siiluke pitsi peab ju ometi midagi maagilist olema, kui see võib maksta sama palju kui terve kleit. Kui eneseusk naisena veidi logisema kipub, putitab kaunis ja hästiistuv pesukomplekt selle otsemaid korda ning paneb silmad taas särama. Ja seda sõltumata kaalust – igal suurusnumbril on omad eelised ja just pesus tuleb see tõtt-öelda enim esile. Meie, naised, tunneme pesuga kaasnevat igapäevamaagiat hästi. Nüüd, naistepäeva eel, on tark mõte ka oma armastatud mees asjasse pühendada.

Võidutseb loomulik ilu

Pesu kui kehale kõige ligem kiht peab paratamatult arvestama nii naiste kehakuju kui ka hingeelu. Naiste enesekindlus on tõusuteel ja eeskätt väljendub see otsuses aktsepteerida ennast sellisena, nagu ollakse. Milleks standardkeha sarnased ideaalsuse illusioonid, kui igal kehal on ka naturaalsel kujul oma võlud olemas? Nüüdisaja tehnoloogia, trimmivad, täitvad, tõstvad ja vormivad lõiked võimaldavad sõna otseses mõttes oma keha tundmatuseni muuta, aga suur osa naisi ei taha seda enam teha. Miks? Pesupettus kleidi all ei tule eneseusule kasuks. Ja loomulikkust armastavad lõiked on lisaks ka palju mugavamad kanda.

Foto: Marc&Andre

Foto: Marc&Andre

Pesupettus kleidi all ei tule eneseusule kasuks. Ja loomulikkust armastavad lõiked on lisaks ka palju mugavamad kanda.

Väikese büstiga neiud naudivad õhuliste ja toestuseta rinnahoidjate kergust ja rikkalikuma kapitali omanikud valivad toetavad, kuid väga pehmed mudelid. Peamine on tänapäeva veendumus, et iga kuju ja suurusega rind on kaunis, see on samamoodi osa naise ainulaadsusest nagu silmad või häälekõla, milleks seda muuta?

Jäised pastellid ja koketsed roosad

Foto: Change

Foto: Change

Kevadisel trendipaletil on palju uusi toone. Eeskätt hallikad, jäised toonid ja pehmed puudrised pastellid, mis imekaunilt mõjuvad just heleda nahatooni kõrval. Teine toniseeriv palett on justkui kevadväsimust peletav vitamiinismuuti – vaarikaroosa, mahlased kollakad toonid ja muud värvikad ahvatlused. Klassikalised toonid saavad uue kuju eriliselt kergetes, läbipaistvates pitsides, milles varasemast enam konkreetsust ja geomeetriat, kuid endiselt ka rikkalikult romantikat.

Lõigetes saavad kokku kergus ja katvus – rinnahoidjate laiemad pitsipaneelid on tegelikult ülimugavad, sama kehtib pükste puhul. Paelad moodustava kehale põnevaid rütme ja provotseerivat graafikat. Toone kombineeritakse nii mahedates harmooniates kui ka teravates kontrastides.

Foto: Marc&Andre

Foto: Marc&Andre

Kinkimiseks loodud pesu

Kui plaanid oma kallist kaasat naistepäeva puhul romantilise kingitusega meeles pidada, siis pesust paremat mõtet sul vaevalt tuleb. Õnnestunud kingituse eeldus on aga pesu sobivus. Kindel taktika on näpata naise lemmikkomplekt ning võtta poodi kaasa – müüjannal on kohe pilt selge, mis suurust, mis tüüpi lõiget ja stiili naine eelistab. Ise kõiki tähti-numbreid meelde jätta on asjatu vaev, sest sõber Murphy ulatab siin päris kindlasti käe ja mis sassi minna saab, see segamini ka läheb. Parim plaan on aga kinkida armsamale hoopis mõni seksikas negližee, mil eriti mingit muud praktilist väärtust polegi, kui vaid teie suhtesse särtsu juurde tuua.

Foto: Linette
Foto: Linette
Foto: Linette

Fotod: Linette

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles