Mees nädalaks 150 euroga!

Kadri Raig
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: unsplash.com

Kas sul on vahel tunne, et meest justkui polekski majas? Või ei olegi? Põrandaliistud on juba mitu kuud paigaldamata, pildid seinale riputamata või kraanikauss ummistunud? Üks tore Osta.ee kasutaja on üles pannud oksjoni, mille võitja saab töömehe nädalaks ajaks enda kasutusse.

Oksjoni võitja saab endale nädalaks koduabilise/töömehe, kes aitab majapidamistöödes (ka välitöödes), tegeleb lastega ja koduloomadega, jne.

Humoorikas võtmes kirjutatud müügitekstis on ära toodud, et  «Töömees ei ole robot vajades uneaega vähemalt 8 tundi päevas, millele lisanduvad puhkepausid ja söögiajad». Samuti võtab oksjoni võitja endale kohustuse pakkuda töömehele nädala jooksul öömaja ning hoolitseda selle eest, et tema kõht täis oleks.

Varasema töökogemusena tuuakse välja metsatöö, majahoidmine, haljastustööd, ehitustööd ning puidutööd. Lisatakse, et härra saab hästi hakkama ka kõikvõimalike majapidamistöödega.

Oksjoni alghinnaks on 150 € ning oksjon kestab kuni 11. märtsini. Kes soovib tehingu aga kiiremini lõpule viia, saab töömehe kohe enda käsutusse 300 € eest.

Humoorikas võtmes kirjutatud oksjoni leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles