Viis olulist asja, mida pead teadma ekstravertsete introvertide kohta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Vähe sellest, et ekstravertidel on kohati raske mõista introverte ja vastupidi, on olemas ka teatud inimesed, kes samastavad end ekstravertsete introvertidena. Mida sa peaksid selle isiksusetüübi kohta teadma?

  1. Pärast pikka päeva ei soovi nad ilmselt sotsialiseeruda. Kuigi ta on päev otsa rõõmsalt suhelnud ning paistab, et tegemist on tõelise sotsiaalse liblikaga, siis tegelikult võib ta päeva lõpus nautida enim hoopis vaikselt omaette raamatu lugemist, kirjutab Higher Perspective.
  2. Nad on iga peo hing, kuid ... ambiverdid on natuke ekstravertsed ja natuke introvertsed. Nad võivad olla iga peo hing, aga kui pidu läbi saab, vajavad nad «introverdiks olemise aega», et oma akusid laadida.
  3. Nad pole tüüpilised «esimese kohtingu» inimesed. Ambiverdid soovivad tähendusrikkaid vestlusi, olulisi interaktsioone ning elada tähendusrikast elu. Neile ei avalda muljet õhtusöök ja kino, neid saab võluda millegi ebatavalise ja loomingulisega.
  4. Ära aja jama, ta näeb sind läbi. Kõik su tavapärased võtted, mida oled esmakohtingutel proovinud, ambivertidega ei tööta. Nad näevad su läbi, seega jää parem iseendaks.
  5. Nad vajavad aega, et hoog sisse saada. Ära imesta, et sa käid temaga juba mitmendal kohtingul ja ta pole sind ikka veel õhtu lõpus enda juurde kutsunud. Neil võib minna aega, et inimesele end avada – pealtnäha on nad kõigiga väga head ja avatud suhtlejad, kuid päris lähedale lasevad nad vaid valitud väheseid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles