Kümme üllatavat fakti «Seksi ja linna» kohta, mida sa enne ei teadnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall ja Kristin Davis.
Vasakult: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall ja Kristin Davis. Foto: Peter Kramer/AP

Ülimenuka seriaali «Seks ja linn» viimane hooaeg oli eetris juba 12 aastat tagasi. Sellest hoolimata on see sari ja filmid veel praegugi väga populaarsed ning nii mõnedki küsimused on jäänud vastuseta. Näiteks miks pettis Carrie Aidanit? Kas nad jõid Cosmopolitani kokteile päriselt või oli see kõigest filmitrikk?

Elle.com püüdis kinni sarja peaosalise Sarah Jessica Parkeri, et mõnes asjas selgust saada. Järgnevalt paljastame kümme üllatavat fakti selle menusarja kohta.

1. Ei, võtteplatsil ei joodud päris kokteile

«Cosmopolitani kokteilid olid tehtud veest ja toiduvärvist või siis oli tegemist veega lahjendatud jõhvikamahlaga,» rääkis Sarah Jessica Parker. «Ingveriõlu asendas šampanjat ja punase veini asemel jõime alati viinamarjamahla.»

AP
AP Foto: Craig Blankenhorn/AP

2. Nad sõid võtteplatsil päriselt

Sageli oli seriaalis kaadreid, kus neli sõbrannat kohtusid mõnes kohvikus ja sõid midagi. Parkeri sõnul sõi tema alati seda toitu päriselt ega jätnud midagi järele. «Mulle ei meeldi see, kui toit seisab näitleja ees ja seda ei sööda. See on tobe. Mina ja Miranda osatäitja Cynthia Nixon sõime alati kõik toidu ära, hoolimata sellest, kas see oli soe või külm. Me tegime seda, sest see oli meie töö. Toit ei pidanud olema midagi uhket, pigem sõime asju, mida sai kiiresti valmistada. Keegi ei tellinud kalamarja ega midagi sellist,» meenutas näitlejanna.

NYT
NYT Foto: CRAIG BLANKENHORN/NYT

3. Mr Big ja Carrie poleks pidanud abielluma

Seriaali looja Darren Star tunnistas hiljuti ühes intervjuus, et tema visiooni järgi poleks Mr Big ja Carrie pidanud kunagi abielluma. «Lõpuks kujunes sellest välja tavaline romantiline komöödia. Aga kuna üks inimene ei saa igat episoodi ise kirjutada, siis ei saa ka lõpptulemus olla selline, nagu tahaksid,» sõnas Star.

AP
AP Foto: /AP

4. Sarah Jessica Parkeri töölepingus oli klausel, et ta ei tee alastistseene

Truud fännid märkasid ilmselt isegi, et Carrie oli neljast naisest ainuke, kes kandis alati aluspesu ega olnud kunagi täiesti alasti. Põhjuseks oli see, et Parkeri lepingus oli klausel, et ta ei tee alastistseene. «Ma ei tundnud end alastistseenides mugavalt, samuti tekitasid minus ebamugavust sekslelud ja siivutu kõneviis, seega ma ei teinud selliseid asju. Carrie suudles paljusid mehi, aga sellest kaugemale me ei läinud kunagi,» rääkis ta.

General
General Foto: General/

5. Cynthia Nixon (Miranda) on tegelikult blond

Nixon värvis oma juuksed punaseks vaid selleks, et saaks Mirandat mängida, sest Candace Bushnelli raamatutes oli Miranda punapea. Carrie oleks pidanud olema tumedate juustega, kuid päev enne esimese osa filmimist mõtlesid produtsendid ümber.

AP
AP Foto: Craig Blankenhorn/AP

6. Sarah Jessica Parker sai peaaegu kõik riided endale

Kui «Seks ja linn» lõppes, sai Parker umbes 70 protsenti oma seriaali garderoobist endale. «Ma jätsin endale kõik, mis ei tulnud otse disainerilt ega olnud laenutatud. Kõik need asjad on mul olemas,» sõnas ta. 

AP
AP Foto: Craig Blankenhorn/AP

7. Sarah Jessica Parker kandis kõrgeid kingi 18 tundi päevas

Carrie armastas kingi, mistõttu pidi Parker peaaegu alati filmimise ajal kandma kõrge kontsaga kingi. Naine on meenutanud, et kõige pikemad päevad olid 18-tunnised, kui ta kandis kogu aeg kõrgeid kingi.

BuzzFoto
BuzzFoto Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.co

8. Carrie kuulus balletiseelik maksis ainult 5 dollarit

Õrnroosa balletiseelik, mida Carrie kandis seriaali alguses, maksis kõigest 5 dollarit (4.54 eurot).

General
General Foto: General/

9. Mäletate koera nimega Pete? Ta kartis Aidanit

John Corbetti tegelaskujul Aidanil oli koer nimega Pete, kuid esimene koer, kes sellesse ossa leiti, kartis Corbetti. Võttetiimil tuli leida teine koer, kes oleks nõus näitlejaga ühes kaadris olema.

AP
AP Foto: Craig Blankenhorn/AP

10. Sarjas oleks pidanud üles astuma mõned teised meesnäitlejad

Osas nimega «Escape From New York» on üks meestegelane, kelle osa pakuti alguses Alec Baldwinile. Tema keeldus. Seejärel pakuti osa George Clooneyle. Tema ei saanud seda osa vastu võtta. Seejärel pöörduti Warren Beatty poole, kes ka keeldus. Lõpuks oli Matthew McConaughey see, kes osa vastu võttis. 

Mavrix
Mavrix Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles