Üks meeste iseloomuomadus, mida sa peaksid hindama (aga tõenäoliselt oled tähelepanuta jätnud)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Pole mingi saladus, et enesekindlus on iseloomuomadus, mis on ligitõmbav nii naiste kui meeste juures. Aga ometi võib olla enesekindlat meest raske ära tunda, sest teinekord võib mees vaid enesekindlana näida.

Mees, kes tegelikult on ebakindel ja seda varjata püüab, hakkab õige pea naist oma ego pikendusena kasutama. Verily kirjutab, miks on päriselt enesekindlad mehed palju paremad partnerid ning miks me peaksime seda iseloomuomadust rohkem hindama, mitte aga kiirelt ülbuseks tembeldama.

1. Enesekindel mees ei aja sul pead segi. Mõni mäng on osa deitimisest ning kui osalejad on osavad, võivad need mängud olla väga nauditavad. Aga on suur vahe, kas tegemist on mängulise flirdiga või katsega oma partneriga manipuleerida. Enesekindel mees ei vaja alatuid taktikaid, ta teab, mida on väärt ja suudab naist huvitatuna hoida.

2. Enesekindel mees ei karda lähedust. On hunnik põhjuseid, miks mees võib sinuga distantsi hoida, aga kui tundub, et ta tõmbab üll kaitsekihi, niipea kui sa oled lähemale saanud ja tahad teemaks võtta tunded ja haavatavused, siis on tõenäoliselt midagi lahti. Tõeliselt enesekindel mees julgeb näidata oma haavatavaid pooli ning tunnistada, et on sinust huvitatud, ka siis, kui ei ole kindel, kas sa samaga vastad.

3. Enesekindel mees ei klammerdu. See, et mees julgeb näidata oma tõelist, pehmemat palet, ei tähenda, et ta sinu külge klammerduma peaks. Eluterve hingamisruum on väga vajalik, ebakindel mees aga ei oska seda hinnata. Nii et pane tähele: kui mees käitub imelikult sinu soovi peale natuke aega enda jaoks võtta, võib see märk olla sellest, et sa oled tema jaoks vahend, et tema enda väärtust tõsta. Ja sellist suhet ei vaja me ju keegi!

4. Enesekindel mees julgeb tunnistada oma nõrkusi ja olla uhke oma tugevuste üle. Ta ei ole ilmtingimata kõige targem mees seltskonnas, aga ta teab, et tal on midagi väärtuslikku ja unikaalset pakkuda. Tema jaoks on elu vaid väljakutse, et oma andeid arendada. Ta teab, milles on osav, aga ta ka teab, milles pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles