Galerii: Eesti moedisaini showroom’is esitleti Whitetaili sügistalvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moedisaini showroom’is ZERO° esitleti 4. märtsil Berliini Fashion Weekil populaarsust kogunud brändi Whitetail AW16 kollektsiooni. Kliendiüritusel oli harukordne võimalus tutvuda ka Whitetaili disaineri Margit Peuraga.

Whitetaili sügis-talvine kollektsioon on inspireeritud laulja David Bowie loomingust. Peamiseks inspiratsiooniks oli laul «Love is Lost», mis mõjus disainerile värskelt ja inspireerivalt. Uues kollektsioonis domineerivad erinevad värvid ja mustrid. Kollektsiooni värvimaailma on mõjutanud Bowie albumi «Aladdin Sane» punase ja rohelise kombinatsioonis kaanepilt.

Kollektsiooni iseloomustab minimalistlik disain ning ülikvaliteetsed materjalid. Materjalidest on kasutusel orgaaniline vill ja siid ning kudumid on valminud Peruu alpakavillast.

Hetkel on Eesti moedisaini showroomist ZERO° võimalik soetada Whitetaili SS16 Jaapanist inspireeritud helgetes toonides kollektsiooni. Kangastest on peamiselt kasutatu ökolina ja ökopuuvilla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles