Kevad kreemipurgis: parimad uued iluimed, millega palged talveunest äratada

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Nahk on talvest tüdinenud ja tuhm ning limpsab silmanähtavalt keelt uue turgutava kreemi järele. Kreemimeri on aga suur ja lai – mida ometi valida? Elustiil õngitses välja mõned tublid palgepaitajad, millega tasub tutvust teha.

Foto: PantherMedia

Kui plaanis on talvehallus maha raputada ja kevadkaunitariks kehastuda, siis enne uue kreemi kallale asumist tuleks nahka hellalt ja põhjalikult puhastada. Tänapäeval ei kriibi ega kratsi oma nahka enam õnneks raevukalt mitte keegi, sest sel viisil ei sünni puhtust ega ilu, küll aga võime nahale teha tõsist kahju. Tänapäeva maskid on targad ja toimekad ja saavad nahapooridesse pugenud mustuse naha tasakaalu kahjustamata kätte, nii et mingit ärritust ei kaasne ja nägu särab juba järgmisel hetkel peale maski mahavõtmist.

Foto: Ilufirmad
Foto: AFP / Scanpix

Biotherm Skin Best Wonder Mud mask 75 ml 52.-

Kevadine kirgastav suurpuhastus sinu näol! Poore vähendav roheliste mikrovetikate ja Maroko Rhassouli savi ekstraktiga mask eemaldab mustuse, nahk saab taas vabalt hingata ja särab juba kolme minutiga.

Võibolla kimbutab su nahka kevadväsimus? Sel juhul on just nüüd hea mõte võtta ette turgutav ja taastav kuur mõne väärt loodusliku seerumiga. Intensiivhooldused noorendavad, niisutavad ja siluvad nahka, nende mõju on silmaga näha, kuid kõige mõistlikum on neid kasutada 28 päevaste kuuridena – just nii palju võtab naha loomulik uuenemistsükkel aega. Ja kuuri lõppedes võiks nahale puhkust anda, et nahk lisapoputamisega liiga ära ei harjuks.

Foto: AFP / Scanpix

Dr. Hauschka uuendav öine hoolduskuur 10 ampulli 19.10; 50 ampulli 61.50

Õlivaba hooldus virgutab naha loomulikke uuenemisprotsesse ning taastab tervise ja tasakaalu. Rütmiliselt valmistatud tõmmises nõiapuu, valge liilia ja hõbe. Kuur korrastab naha ainevahetuse, jume muutub tervisest säravaks.

The Body Shop Drops of Light kirgastav seerum 30 ml 29.50

Puhas, terve ja särav näonahk nelja nädalaga. Vähendab näonahal tumedate laikude arvu ja intensiivsust. Pärast 28 päevast kuuri  on näonahk muutunud tervelt kumavaks, nahatoon ühtlustunud, jume paranenud ja poorid ahenenud. Nahk on nooruslik ja paremas toonuses.

Kreemirindel on tänapäeva kõige kuumem teema nahahooldus, mis oleks võimalikult õrn ja allergiavaba, kuna saastatud ja stressirohkes maailmas on üha enam kaunitare kimpus tundliku naha probleemidega. See pole aga nahatüüp, vaid seisund, mida saab õigete hooldustoodetega suurepäraselt leevendada, isegi sedavõrd, et naha vastupanu- ja kaitsevõime suurel määral taastub.

Samuti on tänapäevane suund kasutada kreemi, mis vastab naha vajadustele, mitte seda ülehooldada. Kolmekümnendates nahk ei vaja veel kõige kangemaid kortsusilujaid, vaid õrna niisutavat paitust. See ammune tarkus tasub taas meelde tuletada.

Eisenberg tundlikule naha kreem Creme Apaisatne Reparatice 110.-

Imeliselt õrna, siidise koostisega kreem, mis on niivõrd puhas, et seda võiks kasutada kasvõi beebid. Võtmekomponendiks on vaarikalehe tüvirakkude ekstrakt, testitud ja tõhus antioksüdant ja rahustaja. Kreemi nahka noorendavat mõju mitmekordistab Eisenbergi legendaarne triomolekulaarne kompleks. Avokaado, magusmandliõli ja shea-või niisutavad, bisabool pehmendab ja leevendab ärritust. Kreemil puudub parfüüm, tunned vaid väga mahedat looduskomponentide hõngu.

Shiseido Bio Performance Glow Revival kreem 50 ml 121.-

Täiuslik niisutaja igas vanuses naistele, niiskustase püsib lausa 24 tundi. Glow Revivali kreemi ime seisneb Multi-Capisolve 1124 tehnoloogias, mis aktiveerib naharakud ja tugevdab proteiine, TXG Complex pärsib nahas punetuse ja kortsude teket ning hüaluroonhape tagab kestva niisutuse. Nahk jääb energiast pakatav, särav ja ühtlane, kevadväsimusest pole enam märkigi.

Foto: AFP / Scanpix
Foto: AFP / Scanpix

Biotherm Aquasource kreem SPF 15 50ml 39.-

Ülimalt kerge ja luksuslikult niisutav kreem tagab nahale mitmekordse kaitse, mida me kevadtolmuses ja aktiveerunud päikesega linnas tööl käies nii väga vajame. E-vitamiiniga.

Clarins Multi Active Jour päevakreem 50 ml 64.-

Kevadpai, mis on loodud just 30. aastates naiste vajadusi silmas pidades. Niisutava tekstuuriga päevakreem, mida on rikastatud sära andvate pigmentidega, jätab kohe siidise, sileda ning kaunilt särava naha. Lõuna-Aafrikast pärit lõhnapõõsa ekstrakt aitab vähendada igapäevase stressi ilminguid. Kreemil on kirsside ning valgete liiliate aroom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles