Seitse rõivaeset, millega ei tasuks kevadel tööle minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARK VELTMAN/NYT

Talv pole veel ametlikult läbi saanud, aga linnulaul ja arglikud päikesekiired viitavad sellele, et kevad on meile juba üsna lähedal. Iga hooaja lõpus tasuks oma garderoob üle vaadata ja silma alt ära panna rõivad, mida sa kevadel ja suvel kanda ei taha. 

Seda tehes oleks hea silmas pidada paari nõuannet. Moe- ja iluportaal Glamour tõi välja seitse rõivaeset, millega ei tasuks kevadel tööle minna.

1. Õlgu paljastavad pluusid. Kuigi sel kevadel ja suvel on väga trendikas kanda särke ning pluuse, mis paljastavad õlgu, siis ei tasuks selliseid rõivaid kontoris kanda. Tööle minekuks rõivaid valides võiks lähtuda sellest, et kontoris pole viisakas liiga palju oma ihu paljastada. 

2. Põrandani ulatuvad maksikleidid. Maksikleit on väga naiselik ja mugav rõivaese, kuid seda võiks pigem kanda vabal ajal. Kui sa soovid oma pika ja ilusa kleidiga kontorisse minna, siis veendu, et kleit poleks nii pikk, et see lohiseb mööda maad. See pole kuigi ilus vaatepilt.

3. Läbipaistvad rõivad. Kuigi ka läbipaistvate detailidega rõivad on sel kevadel ja suvel moekad, ei tasuks nendega tööle minna. Muusikafestivalidele, kohtingutele, sünnipäevadele – jah! Kontorisse – ei! 

NYT
NYT Foto: ELIZABETH LIPPMAN/NYT

4. Väljalõigetega rõivad. Väldi ka selliseid rõivaid, millel on väljalõiked ja mis paljastavad liiga palju su keha. Sa ei pea ju töökeskkonnas seksikas välja nägema, pealegi võib see sinust ebaprofessionaalse mulje jätta. 

5. Rõivad, mille all tuleb kanda spetsiaalset rinnahoidjat. Kui sa pead selga panema õlapaelteta või muul moel veidi teistsuguse rinnahoidja kui tavaliselt, siis järelikult pole see rõivaese, mis rinnahoidja peale käiks, töö jaoks sobiv. 

6. Minimalistlikud sandaalid. Ilmselt ei tule see kellelegi üllatusena, et tööle ei tasuks minna rannaplätudega, aga vältida võiks ka sandaale. Isegi, kui sul on väga uhked ja hinnalised sandaalid, ära mine nendega tööle.

7. Rõivad, mis meenutavad magamisriideid. Moeeksperdid teavad, et magamisrõivaid meenutavad riideesemed on sel hooajal väga kuum kaup, kuid sellest hoolimata ei tohiks nendega tööle minna. Tööl võiks eelistada viisakamat ja vaoshoitumat stiili, mitte jätta teistele muljet, et oled just voodist välja astunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles