Kuus modellide asendamatut ilutoodet

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kas oled kunagi mõelnud, millised on elukutseliste modellide salajased ilunipid ja tooted, ilma milleta nad kuidagi hakkama ei saa? Palun väga, siin need on!

  1. Hambahari. See on asendamatu ja ei ole mitte mõeldud hammaste puhastamiseks, vaid hoopis kulmude sättimiseks. Kui mängu võtta ka juukselakk, saab kõvade harjastega hambaharjaga edukalt sättida soengusse ka juukseid, teab Cosmopolitan.
  2. Ripsmekoolutaja. Kuigi paljud modellid naudivad võtete vahel meigivaba aega, on üks tööriist, mida nad sageli ka igapäevaselt kasutavad. Koolutaja ei anna ripsmetele mitte ainult lopsakamat välimust, vaid see kümme sekundit muudab ka näo värskemaks.
  3. Teip. Kuna modell ei tea kunagi, millal on vaja pähe joonistada kaunis kassisilm, tuleb sageli appi vana hea läbipaistev teip. Kui sa väikese jupikese silmanurka kleebid, saad seda kasutada joonlauana, et lainerijoon muretult peale kanda.
  4. Jääkuubikud. Kuigi jääd ei saa just meigikotis kaasas vedada, on jääst näonaha ergutamisel palju abi. Kate Moss on tunnistanud, et kui nägu on paistes, aitab selle häda vastu jääkuubikutega näovann.
  5. Superpuhastav šampoon. Arusaadavalt saavad modellide juuksed palju vatti, seega on parimaks relvaks eriti puhastavate võimetega šampoon.
  6. Huulepalsam. Huulepalsamit saab kasutada mitte ainult huultele lopsakuse lisamiseks, vaid kanda ka ripmsetele, kulme sättida ja põskedele sära andmiseks lisada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles