Naine maksis kavalalt kätte kallimale, kes kasutas tema teadmata Tinderit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Mida teha, kui avastad, et sinu kallimal on Tinderis konto hoolimata sellest, et te olete suhtes? Nutaksid? Mõtleksid, mida oled sina valesti teinud, et mees tahab sind petta? Võib-olla teed mõlemat.

Aga võib-olla otsustad mehele hoopis kätte maksta. Täpselt nii tegi 24-aastane Alison, kes kahtlustas, et tema kallim Ben, kes on tuntud naistemehena, petab teda. Alison kasutas Beni Facebooki kontot, et telefoni kaudu Tinderisse sisse logida. Kui naine märkas, et mees on oma Tinderi-kontot hiljuti kasutanud, sai ta vihaseks, kirjutab RedBook.

«Ma polnud väga üllatunud, kui aus olla, Beni puhul oli see tavapärane käitumisviis,» ütles Alison Cosmopolitanile antud intervjuus. Sellest hoolimata oli naisel raske mõelda sellele, et mees oli teda petnud, mistõttu otsustas ta kiiremas korras suhte lõpetada.

Aga selle asemel, et Benilt selle kohta küsida, mõtles naine välja üsna salakavala plaani. Alison otsustas nimelt muuta Beni iseloomustust Tinderis ja kirjutas sinna:

«Mul oli tüdruksõber, kuni ta avastas mu Tinderi-konto… Ütleme nii, et ma olen saripetja ja veedan suure osa päevast peeglisse vaadates. Ma vaatan end peeglist vähemalt 30 korda päevas. Ma ei suuda tõtt rääkida. Mul pole huumorimeelt ja ma olen üks tavaline m***. Aga hea uudis on see, et nüüd ma olen lõpuks vallaline (PS: naised, kui teile meeldivad kepimehed, kes ei suuda oma pükse jalas hoida, siis see kutt on teile just õige. Armastusega, eks.)»

Ben ei teadnud üsna pikka aega, et tema profiili on muudetud. Kui ta selle lõpuks avastas, jagas ta kuvatõmmist oma iseloomustusest sotsiaalmeedias ja kirjutas selle juures, et ta polnud mõnda aega Tinderis käinud ning avastas, et tema eks häkkis ta kontole sisse. Ben ütles kohalikule veebilehele antud intervjuus, et viimased paar kuud oli ta Tinderis üsna ebaedukas olnud ja nüüd ta teab, milles oli asi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles