Neli julgustavat lauset, mida iga naine tahab mehe suust kuulda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paarisuhtes on oluline see, et partnerid oleksid teineteisega ausad ja avameelsed. Kuid lisaks aususele on tähtis seegi, et partner toetaks sind ja et sa tunneksid seda, et saad tõesti temale loota.

Ta võib sulle ju öelda, et armastab sind, kuid lisaks sellele on veel mõned olulised laused, mida naised tahaksid väga meeste suust kuulda. Elite Daily tõi neist välja neli.

1. Sa teed oma tööd väga hästi, ma usun sinusse.

Isegi, kui sa oled omal alal väga tugev tegija ja sa tead seda, tahad sa aeg-ajalt ju kuulda kiitusi ka teiste suust. Sa oled ära teeninud selle, et kui sind painab ebakindlus, sosistaks keegi sulle vargsi kõrva: «Sa suudad seda.» Sa oled ära teeninud selle, et see ütleja mõtleks seda ka tõsiselt. 

2. Ma olen sinu üle nii uhke.

Kas said ametikõrgendust? Kas oled hetkel töötu, kuid lõpuks ometi võtsid end kokku ja tegid oma kodu korda? Pole vahet, millise «töövõiduga» on tegu. Sinu kallim peaks sulle laubale musi tegema ja ütlema, et ta tunneb sinu üle uhkust. Kui jagad oma elu mõne kalli inimesega, siis ta näeb kõrvalt sinu suurimaid võite ja ka kaotusi. Muidugi on tore, kui ta sinuga koos suurte asjade üle rõõmustab, aga ta võiks sind julgustada ja sinu üle uhke olla ka siis, kui oled mõne väikse, ent olulise sammu edasi astunud.

3. Ma tahan kogu oma ülejäänud elu sinuga veeta.

Erinevaid versioone sellest mõttest võiksid kuulda iga päev. Seda ei peaks ütlema vaid pärast kirglikku seksi või mehele sünnipäevaüllatuse tegemist. Ta võiks seda sulle öelda ka siis, kui sa nõusid pesed või pesu kuivama paned. Ta võiks seda öelda neil hetkedel, kui sul on halb olla ja su juuksed on mitu päeva pesemata olnud. Selline on elu, mida ta tahab sinuga jagada. 

4. Kallis, lihtsalt tee seda.

Vahel tunneme hirmu ja vahel oleme laisad. Suhetel on kombeks muutuda meie jaoks n-ö turvatsooniks. Kuigi see turvatunne on väga lohutav, võib see pärssida sinu edasiarengut. Sa vajad oma ellu inimest, kes julgustaks sind üha suuremaid eesmärke püüdma ja mugavustsoonist välja astuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles