Seitse head nõuannet, kuidas enda eest hoolt kanda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Me kõik tahame elada tervislikult, kuid teinekord me suudame iseendale valetada, et meil läheb paremini kui meil tegelikult läheb. Kuidas teada, et su keha, vaim ja hing on hoitud?

  1. Lepi iseendaga. Elu peab olema täis armastust, õpetab Higher Perspective. Armastusega kaasneb aga alati respekt ning leppimine.
  2. Ela kaastundlikult. Kaastunne on miski, mis kipub kergelt käest libisema, kuid kui me selle maailmale lähenemise viisi kaotame, astuvad meie hinge armukadedus, õelus ja vägivald. Ainult kaastundest kasvavad positiivsed tunded ja elamused.
  3. Kuula oma vajadusi. Meie kehal ja vaimul on palju erinevaid viise meiega rääkimiseks. Ära ignoreeri oma tühja kõhtu, kui see koriseb, samuti ära ignoreeri oma hinge, kui see valutab.
  4. Järgi oma eesmärke. Sea endale eesmärgid ning järgi neid, sest nii kujundad sa maailma enda ümber ning laod vundamenti tulevikuks, samas aitab see meil elada hetkes.
  5. Ütle lahti eeldustest ja ootustest. Isegi, kui sa eeldad halvimat ning see juhtubki, on sellele keskendumine mõttetu energia raiskamine. Proovi eeldustest ja ootustest lahti öelda.
  6. Täida aktiivselt oma unistusi. Unistused inspireerivad meid muutuma, parandama ennast ja maailma meie ümber. Ära loobu oma unistustest!
  7. Praktiseeri teadlikkust. Teadlikuna hoomame me iseenda vigu ning oskame oma elu paremaks muuta. Kui me valime hoopis ignorantsi ja eitame oma hirme, anname me negatiivsele jõu ja ruumi kasvada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles