Seitse tuntud ja edukat naist avaldavad, millised näevad välja nende hommikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham. Foto: XPOSURE

Hommikud võivad mõne inimese jaoks olla üsna rasked. Vahel on ärkamine nii raske, et aeled viimase minutini voodis, paned kärmelt riidesse ja tõttad juba tööle. Mida teevad hommikuti aga need naised, keda me kõik teame? Milline on nende hommikurutiin?

Veebileht EatLiveGlow uuris seda seitsmelt tuntud ja edukalt naiselt.

Rosie Huntington-Whiteley, modell ja näitlejanna

Sipa
Sipa Foto: BFA/SIPAUSA/SIPA

Hommikuti meeldib Rosie Huntington-Whiteley'le kõigepealt mõnuleda oma kallima, Jason Stathami kaisus. Seejärel käib ta koertega jalutamas, teeb kerge hommikusöögi ja teeb trenni. Hommikuti joob ta ka rohelist mahla, vastab e-kirjadele ja kui teda ootab ees pildistamine, tehakse talle hommikul ka soeng ja meik. Kusjuures, seda kõike jõuab naine teha veel enne, kui enamik meist saabub hommikul kontorisse. Modell on tunnistanud, et «ilma kohvita oleks ta täiesti kasutu».

Anna Wintour, ajakirja Vogue peatoimetaja

AFP
AFP Foto: AFP/SCANPIX

Selleks, et olla maailma ühe tuntuma moeajakirja peatoimetaja, ei piisa sellest, kui ärkad kell seitse, võtad tassi kohvi ja lähed kontorisse. Anna Wintouri hommikurutiin algab tunduvalt varem. Kell 5:45 on naine tavaliselt juba tenniseklubis, et tund aega tennist mängida (selleks ajaks on ta juba kenasti ärganud, riidesse pannud ja ilmselt ka ühe kohvi joonud). Pärast trenni läheb ta koju, et end tööpäevaks valmis sättida.

Gwyneth Paltrow, näitlejanna

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Gwyneth Paltrow alustab oma päevi kuuma vee ja sidruniga, seejärel valmistab ta lastele süüa ning aitab neil riidesse panna. Ta viib lapsed kooli ja naaseb koju, et e-kirjadele vastata. Sellele järgneb tavaliselt kahetunnine treening. 

Victoria Beckham, moelooja

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Victoria Beckham on alati väga šikk ja stiilne. Talle meeldib ärgata umbes pool tundi enne oma lapsi, et saaks natuke aega üksinda olla. Selle aja jooksul käib ta pesemas, puhastab oma nägu, vaatab e-kirjad üle ja sööb hommikusööki (puuviljad, roheline tee, topeltespresso). Ja kõike seda jõuab naine teha vaid poole tunniga!

Oprah Winfrey, telesaatejuht

Foto: AP

Oprah armastab tõusta väga varakult – vahemikus 5:30-6:00 – ja minna trenni. Kella 7:30 paiku on naine juba meigikunstniku juures, kes valmistab teda ette kas pildistamisteks või telesaadeteks. Meigi tegemise ajal joob Oprah mahla, milles on spinatit, peterselli, natuke õunamahla, sellerit ja värsket kurki.

Kim Kardashian-West, tõsielusarjastaar

PA Images
PA Images Foto: Dennis Van Tine/PA Wire/PA Images

Pole vahet, kas Kim K meeldib sulle või mitte, ei saa eitada, et see naine on väga edukas. Kimile meeldib ärgata kell kuus, et hommikuti oma lastega tegeleda. Seejärel läheb ta jooksma (kas välja või jõusaali), vahel liitub temaga ka Kanye. Pärast jooksmist treenib ta ka oma kõhulihaseid. Kim on öelnud, et kuulab trenni tehes vahel klassikalist muusikat. Kella kaheksa paiku armastab naine hommikust süüa – ta eelistab praetud muna, putru või proteiinijooki ja puuvilju. Kella üheksa paiku käib ta pesemas ja kell kümme alustab ta enda meikimist (väidetavalt kulub tal selleks kuni 90 minutit, kiirematel päevadel saab hakkama 15 minutiga). Sellele järgneb terve päeva filmimine ja filmimise vahele tehakse tavaliselt 1-2 pausi.

Chrissy Teigen, modell

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Teigen on öelnud, et ta ei saa magada ilma, et teler mängiks, mistõttu on televiisor hommikuti ka tema äratajaks. Tavaliselt juhtub see kell 7:30-8:00. Seejärel vaatab ta üle saabunud e-kirjad, samal ajal on nad abikaasa John Legendiga veel voodis ja alustavad päeva rahulikult. Kell üheksa tõuseb ta voodist ja valmistab iga päev sama hommikusöögi: kaks muna koos kalkunisingi, avokaado ja kastmega. Teigen ei armasta kohvi juua, sest see ajab teda iiveldama. Pärast hommikusööki käib naine duši all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles