Video: milliseid toiduaineid ostaksid erinevad perekonnad 100 dollari eest? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ilmselt ei tule see kellelegi üllatusena, et mida vanemaks me saame ja mida rohkem meie peremudel muutub, seda suurem või väiksem on ka eelarve, millega me iga kuu hakkama peame saama. 

Cut.com tegi koostöös The Simple Dollariga video, kus on näidatud, kuidas erinevad perekonnad kulutaksid toidupoes 100 dollarit (88 eurot). Nagu arvata võib, on tulemused üsna erinevad.

Video tegelaste seas on näiteks 30-aastane baarimees Tripp, 19-aastane tudeng Karen, abielupaar Mick ja Anthony (vanuses 36 ja 46), 35-aastane kahe lapse ema Komal jt. Kui osalejatelt küsitakse, mida tähendab 100 dollarit nende jaoks, vastab üks naine ausalt, et selle eest saab terveks nädalaks süüa osta. 

Mick ja Anthony, kes on mõlemad hetkel töötud, ütlesid, et raha tähendab nende jaoks seda, et nad saavad hakkama. Tudeng Karen tunnistab, et tema ei oska rahaga hästi ümber käia. 

Vaata videot!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles