Kuus asja, milles me oleme ainult purjus peaga «osavad»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pühapäeval, nädalavahetuse peod seljataga, on paslik tõdeda – alkohol teeb küll peod pöörasemaks, aga on palju asju, milles me oleme (pealtnäha) osavad ainult purjus peaga.

Purjus olla võib olla lõbus, kuid kahjuks muudab see meid ka rumalaks, tõdeb Elite Daily. Positiivsena võib näha asjaolu, et me oleme teatud tegevustes purjakil olles märksa tublimad kui kainena. Siin on see, tõsi, lühike nimekiri.

  1. Tantsimine. Kui alkoholi ei eksisteeriks, oleks maailm märksa tantsuvaesem koht.
  2. Laulmine. Terve karaoketööstus on üles ehitatud tõsiasjale, et inimesed julgevad laulda ainult siis, kui nad on silmini täis ning kärarikkas baaris. Tõsi, ega suurem osa meist purjus peaga eriti head lauljad ole, aga vähemalt nad püüavad.
  3. Piljard, noolemäng. On üks maailma suurimaid paradokse see, miks «spordialades», mis vajavad head käe-silma koordinatsiooni, on enamik inimesi osavad vaid napsusena. Ja veidra tõsiasjana pärast kuuendat klaasi meie oskused kahanevad drastiliselt.
  4. Rahvast täis laua juurde kõndimine ja ootamine, kuni keegi sulle tooli muretseb. Kaine peaga tundub see nagu põrgupiin: seista ja oodata, kohutavalt piinlik ... Aga joogisena võid sa superkangelasena laua juurde tatsata ning oodata nagu kauakadunud prints, kuni keegi sulle ruumi teeb.
  5. Flirtimine. Mehed, kes on kaine peaga häbelikud ning ei julgeks iialgi ühelegi naisele läheneda, muutuvad purjus peaga flirtimisässadeks.
  6. Tõeliste tunnete avaldamine. Alkohol vallandab meis soovi sõpradele ja teinekord vaenlastelegi südant puistata. Teate küll neid hetki baari ees, kus te üksteisele kaela langete: «Ma armastan sind nii väga, sa oled mu parim sõber!»

Toimetuse poolt kutsume kõiki üles neid oskusi siiski kaine peaga arendama! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles