Kevadsuvine ehtemood toob jõulised ja suured ehted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Alicia Keys juba teab, kuidas ehetega mängida.
Lauljatar Alicia Keys juba teab, kuidas ehetega mängida. Foto: Xposure / Scanpix

Ennast ehtida on naistele ajast aega meeldinud. Ehted annavad edasi kandja isikupära ning nende abil on võimalik ühele ja samale outfitile anda täiesti uus väljanägemine. Nii nagu rõivatööstuses, vahelduvad trendid ka ehtemaailmas, kuid ehk kraadi võrra väiksematel pööretel. Ometi on 2016. aastal toimunud ehtetrendis märkimisväärsed muutused: ehted on tunduvalt jõulisemad ja suuremad – tagasihoidlikkuse võib käesoleval hooajal ära unustada, julgustab osta.ee moeblogi.

Liblikpross Dream (osta.ee)
Liblikpross Dream (osta.ee) Foto: osta.ee

Nii nagu rõivaste puhul, tasub ka ehete puhul investeerida kvaliteetsesse autoriloomingusse ning ostma minnes teha ajatuid ja klassikalisi valikuid, mis trendist või aastaarvust hoolimata on alati sobilikud ehtekarbist välja otsida ja uhkusega kanda.

Mis on käesoleval hooaja trendid?

Must ja valge kombinatsioon on ehetes ajatu ning elab võimsalt edasi. Popkunsti ja 60-ndate mõjutustega ehted on jõulised ja suured ning osades kombinatsioonides kasutatakse ka mustale ja valgele lisaks peegel-efektiga detaile.

Pärlid on samuti klassika ega aegu. Oma lihtsuses on need kõikidel hooaegadel võluvad. Pärleid kombineeritakse üldjuhul just klassikalise kostüümiga, samas võiks neid kanda mitte ainult kostüümiga, vaid ka lihtsamate ja igapäeva rõivastega. Tulemus võib olla üllatavalt värske ja põnev.

Edevuse Laat, Irvik Kass (osta.ee)
Edevuse Laat, Irvik Kass (osta.ee) Foto: osta.ee

Ülisuured rõngakujulised  kõrvarõngad sobituvad paljude rõivakomplektidega ning liiguvad ka hooajast hooaega väikeste täiendustega. Eriti hästi sobivad näiteks valge särgi või suvise maksikleidiga.

Folkloori mõjutustega ehted on ekstra erksavärvilised – roheline, kollane, punane, sinine panevad ka monokroomse outfiti  särama. Omal kohal on siin ka punutised ja narmad.

Massiivsete kividega kaelaehted saavad kogu fookuse ning on pilgupüüdjad, kui kannad minimalistlikku kleiti või kudumit.

Prossid – lihtsad või keerukamad vormid, merevaigust või hõbedast, prossid on sel kevad-suve hooajal jälle au sees.

Kaelakett Perfect Harmony (osta.ee)
Kaelakett Perfect Harmony (osta.ee) Foto: osta.ee

Kehaketid, mis varasemalt sobitati pigem rannariietusega, leiavad sel hooajal koha ka särkide, kleitide ja pulloveride peal.

Tiaarad – karnevali või teemapidude aksessuaar jõuab käesoleval hooajal massimoodi. Õhtul välja minnes võid tunda ennast tõelise printsessina lisades puhvseelikule ja kõrgetele kontsadele lisaks tiaara.

Soovitus: kõikvõimalikke trende mitte liiga tõsiselt võtta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles