Mehe armas sünnipäevakink oma kallimale on sulatanud paljude südamed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Redditi kasutaja Matmospheric tahtis oma tüdruksõbrale sünnipäevaks midagi erilist kinkida. Selle asemel, et osta midagi poest, otsustas mees kingi ise valmistada.

Ta teadis, et tema kallimale meeldivad maiustused ja ta otsustas naisele küpsetada 50 pisikest juustukooki, kõik neist erineva maitsega. Ta jagas pilte koogikestest ka teiste kasutajatega, kirjutab Elite Daily.

Ühel fotol on 50 pisikest muffinit meenutavat kooki ja teisel fotol on samad koogid, ent kõigist on vähemalt üks suutäis võetud. Teine foto on tehtud pärast kingi üleandmist ja mees kirjutas selle juurde: «Ta naudib neid suutäite kaupa.»

Fotod armsast kingitusest hakkasid internetis kiirelt levima ja vähem kui 24 tunniga olid fotod jõudnud peaaegu 250 000 inimeseni. Pole kahtlustki, et sellise žestiga võib võita nii mõnegi naise südame!

I made 50 different cheesecakes for my gf's birthday
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles